Öten: Hakemler sonucu etkiledi

Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Akhisar Belediyespor deplasmanından 1 puanla döndükleri için mutlu olduklarını söyledi

Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Akhisar Belediyespor deplasmanından 1 puanla döndükleri için mutlu olduklarını söyledi. Öten, yaptığı açıklamada, ligin güçlü takımlarından Akhisar Belediyespor ile yaptıkları maçın 90 dakikasının büyük bir çekişmeye sahne olduğunu belirtti. Ligde geride kalan 13 haftada deplasmanda kaybetmediklerini ifade eden Öten, “Bu gelenek Akhisar Belediyespor deplasmanında da devam etti. Deplasmandaki yenilmezlik serisini sürdürmemiz takıma moral oldu. Zorlu Akhisar Belediyespor deplasmanından 1 puanla döndüğümüz için mutluyuz” dedi.

 

Konyaspor’un daha üstün bir oyun ortaya koyduğu maçta, hakem üçlüsünün verdikleri kararlarla müsabakanın sonucunu tayin ettiğini iddia eden Öten, şunları kaydetti: “İki golümüz iptal edildi. İptal edilen ikinci golümüz kesinlikle ofsayt değildi. Yine maçın hakem üçlüsü ev sahibi takım lehine verdiği kararlarla maçın sonucuna etki etti. Oyuncularımıza gösterilen 4 sarı kart ve aleyhimize çalınan faul düdükleri oyunumuzu olumsuz etkiledi. Bugüne kadar hakemlerle ilgili hiç konuşmadık. Kulüp olarak bu kadar zor dönemden geçerken hakem hatalarıyla uğraşmak ve bunlarla gündeme gelmek istemiyoruz. Bundan sonra inşallah hakem hatalarıyla puan kaybetmeyiz.”

 

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

 

Konyaspor basın sözcüsü Güven Öten, yeşil-beyazlı ekibi yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti. Öten, “Özellikle İzmir'den gelerek Akhisar Belediye Gençlik ile oynanan 13.hafta maçında takımımızı yalnız bırakmayan ve 90 dakika boyunca centilmence destekleyen İzmir Ege Bölgesi Konyalılar Vakfı üyelerine ve Bayram Kırkız'ın başkanlığını yaptığı Nalçacılılar İzmir grubuna Konya'mıza ve Konyaspor'umuza yakışır desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Takıma verdikleri destekle alınan puanda pay sahibi oldular. Bütün taraftarlarımızın takıma desteklerinin sürmesini arzu ediyoruz” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri