Öten: Dik durduk

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, oldukça önemli bir karşılaşmada Konyaspor’un dik duruş mesajı verdiğini belirterek, alınan bir puanın önemine değinerek, “Buradaki bu puan bizim netice puanlarımızdan olabilir” dedi.

Galatasaray karşısında 0-0 berabere kalarak 1 puan alarak haftayı tamamlayan Torku Konyaspor’da Basın Sözcüsü Güven Öten, alınan puanın Konyaspor’un spor camiasına verdiği bir dik duruş mesajı olduğunu söyledi.

“NETİCE PUANLARIMIZDAN OLACAK”
Güven Öten, Galatasaray karşısında alınan bir puanın yeşil beyazlıların netice puanlarından biri olacağına değinerek maç hakkında, “Hafta içinde de söylediğimiz gibi; bizim için rakip önemli değil. Ancak Galatasaray ile oynuyorsunuz. Gerçekten takımın performansından inanılmaz memnunuz. Bu ciddi bir mesajdı; dik duruş mesajıydı. Konyaspor’un gücünü gösteren bir mesajdı. Geçmiş dönemdeki maçlarda mukayese edildiğinde Konyaspor’un ne kadar mücadeleci ve inatçı bir takım olduğunu gördük. Sonuçta evimizde bir galibiyet herkesi memnun ederdi ama şu an için Galatasaray ile oynadınız, Galatasaray’da sıkıntılı bir süreçten geçiyor, aldığımız 1 puan bizim için çok önemli bir puan. Puanlara çok ihtiyacımız var. Herkes Galatasaray karşısında bizlere şans vermiyordu, özellikle ulusal basında. Bu nedenle bu sonuç bizim için çok önemliydi. Konyaspor’un dik duruş mesajıydı bu. Mücadeleye sonuna kadar devam mesajıydı. Biz her zaman söylüyoruz, Konyaspor inşallah önümüzdeki hafta Antalyaspor deplasmanından da puan veya puanlarla dönecek. Buradaki bu puan bizim netice puanlarımızdan olabilir. Kutluyorum teknik ekip ve oyuncularımızı. İnşallah gelecek hafta bu kırmızı çizgiden uzaklaşma durumumuz devam eder ve  çok daha rahat bir noktaya geliriz.” dedi.  


“YÖNETİMİN GÜVEN VERMESİ LAZIM”
Çarşamba günü gerçekleşecek olağan genel kurul hakkında da konuşan Öten, “Son mevcut yönetimde devam eden arkadaşlarımızın yanı sıra dışarıdan da takviyeler olacak. Bu yönde başkanımızın da açıklamaları var. Henüz daha kimler yönetime girecek netleşmemiştir ama yolumuza devam edeceğiz. Bu dönemde istikrar da çok önemli. Şu dönemde yönetimin, futbolcu ve teknik heyete güven vermesi lazım. İnşallah yolumuza devam ediyoruz. Konyaspor’u daha iyi günler bekliyor.” ifadelerini kullandı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri