Öten: Bakkal başarılı olacak

Torku Konyaspor'da Uğur Tütüneker'den boşalan göreve getirilen Mesut Bakkal, bugün sözleşme imzaladıkdan sonra takımla antrenmana çıkacak.

Torku Konyaspor'da Uğur Tütüneker'den boşalan göreve getirilen Mesut Bakkal, bugün sözleşme imzaladıkdan sonra takımla antrenmana çıkacak. Basın Sözcüsü Güven Öten, “Mesut Bakkal fikirleri ve tecrübesi ile takıma katkı sağlayacak” dedi

Torku Konyaspor’da teknik direktörlük görevine Mesut Bakkal getirildi. Basın Sözcüsü Güven Öten yaptığı açıklamada, Uğur Tütüneker'in istifasıyla boşalan teknik direktörlük için bir çok isimle konuştuklarını ve Mesut Bakkal’da karar kıldıklarını söyledi. Abdullah Avcı ve Aykut Kocaman’ın gelmek istemediğini, bunun ardından gündeme Hikmet Karaman, Mesut Bakkal ve Nurullah Sağlam’ın geldiğini, yönetim olarak tecrübeli hoca Mesut Bakkal’ı uygun gördüklerini ve ile prensipte anlaşıklarını açıkladı. Yeni teknik direktör Mesut Bakkal bugün Konya’ya gelecek ve sözleşme imzalanmasının ardından da takımla birlikte ilk antrenmana çıkacak.

MESUT BAKKAL'A GÜVENİYORUZ

Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, yaptığı açıklamada, Uğur Tütüneker'in istifasından sonra en uygun teknik direktörü bulabilmek için çalışma başlattıklarını dile getirdi. Mesut Bakkal ile oturup konuştuklarını, anlaşamadıkları hiçbir konu bulunmadığını ifade eden Öten, "Mesut hoca fikirleri ve tecrübesiyle Torku Konyaspor'a çok şey katacaktır. Hocamız ile yeni bir sayfa açıyoruz. İmza için Konya'ya yarın gelecek olan Mesut Bakkal, antrenmanda takımının başında olacak. Hoca değişikliği futbolcular için de motivasyon olacaktır" dedi.

TÜTÜNEKER'İ BİZ GÖNDERMEDİK

Uğur Tütüneker'in maç sonunda kendilerine gelerek, "Torku Konyaspor'a artık faydam olmayacağına inanıyorum. Bu yüzden geri dönüşüm yok. İstifa ediyorum" dediğini anlatan Öten, şöyle konuştu: "Bu söylemden sonra hangi kulübün hangi yöneticisi olsa istifayı kabul etmemek gibi bir tavrı olamazdı. Kamuoyunda, Tütüneker'i bizim gönderdiğimiz gibi bir algı var. Tütüneker'i biz göndermedik. Bildiğiniz gibi Tütüneker'in her zaman, en sıkıntılı dönemlerinde bile arkasında durduk. Emekleri çok fazla, kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ederiz."

KAYSERİ HAZIRLIĞI BAŞLIYOR

Torku Konyaspor’da teknik direktör konusu Mesut Bakkal ile çözülürken, Kayserispor maçının hazırlıkları da bugün başlayacak. Karabükspor maçından sonra iki gün izin verilen yeşil-beyazlı futbolcular bugün akşam saatlerinde haftanın ilik antrenmanına çıkacaklar. Çalışmalara hafta boyunca devam edecek. Pazar günü Kayserispor ile ilk yarının son deplasman maçına çıkacak olan Torku Konyaspor’da Kayseri’ye muhtemelen Cuma günü öğleden sonra gidilecek. Kayserispor’u sahasında yenerek ilk deplasman galibiyetini almayı amaçlayan Torku Konyaspor’da Kokaloviç’in sakatlığı sürüyor,. Kırmızı kart cezalısı Ali Çamdalı da bu maçta forma giyemeyecek. Gekas ve Djalma’nın ise üç haftalık aradan sonra Kayserispor’a karşı forma giymeleri beklenmekte.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri