Ösym Başkanlığı 2015 Yılı İçin Hizmet Alım İhalesi Açtı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2015 yılında uygulanacak sınavlar ve diğer sınav hizmetlerinin gerçekleştirilebilmesi için gerekli iş, işlem ve diğer süreçlerin yerine getirilmesine yönelik hizmet alımı ihale...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2015 yılında uygulanacak sınavlar ve diğer sınav hizmetlerinin gerçekleştirilebilmesi için gerekli iş, işlem ve diğer süreçlerin yerine getirilmesine yönelik hizmet alımı ihale duyurusu yaptı.

2014/151130 kayıt numaralı ihale, açık ihale usulüne göre Bilkent’teki ÖSYM Başkanlığı’nda 05.12.2014 günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

ÖSYM tarafından 2015 yılında uygulanacak sınavların zamanında, gizlilik ve güvenlik içinde gerçekleştirilebilmesi için ihtiyaç duyulan iş, işlem ve diğer süreçlerin; teknik şartname ile İdarenin belirlediği ilke ve kurallar çerçevesinde yerine getirilmesi olan ihale konusu hizmet işinin niteliği, türü ve miktarı ise şöyle:

"- Yükleniciye taslak olarak verilen; kılavuz, soru kitapçığı ve diğer sınav evrakına ilişkin verilerle ÖSYM ve yüklenicinin birlikte imzalayacakları Basım Onayı’nı müteakip ÖSYM tarafından belirlenen sayılarda sınav evrakının basılması (soru kitapçığı tahmini sayfa sayıları Ek-1’de yer almaktadır).

- Basılan evrakın paketlenerek Teknik Şartname-EK-2’de verilen sınav merkezlerine ve ilgili sınav merkezlerinden sınav binalarına ulaştırılması.

- Adayların sınav esnasında ihtiyaç duyacağı malzemeler ve sınav süresini takip edebilmeleri için gerekli zaman sayacı ile entegre görüntü kayıt eden cihazlar ÖSYM'ce belirtilen sınavlarda, önceden yükleniciye bildirilen sayı kadar temin edilerek ilgili tüm salon, bina girişi ve belirlenen diğer noktalarda sınav uygulamasının kaydedilerek görüntülerinin ÖSYM'ye teslimi.

- Sınav günü adayların ve görevlilerin üst aramaların yapılması için İdarece önceden belirlenen binalarda, her binada 2 adet olmak üzere el dedektörünün sınav saatinden önce hazır bulundurulması.

- Sınav uygulaması sonrası, sınav evrakının sınav binalarından toplanarak sınav merkezlerindeki saklama merkezlerine getirilmesi ve buradan İdarenin belirleyeceği Sınav Evrakı Teslim Alma (SETA) noktalarına ulaştırılması; sınav evrakının ulaştırılması ve geri getirilmesi esnasında görev alan şehirler arası sınav evrakı nakil görevlileri ve varsa emniyet görevlilerinin yükleme ve hareket öncesi ikamet adreslerinden matbaaya, yükleme ve sınav evrakı teslimi sonrasında da ikamet adreslerine ulaştırılması.

- SETA’lara ulaştırılan evrakın depolanması, ayrıştırılması, cevap kâğıdı taşıma kutularının açılması ve içlerinden çıkan cevap kağıdı dönüş poşetleri ve diğer evrakın sıralanması, istiflenmesi ve taranarak İdareye teslim edilmesi.

- SETA’ya gelen soru kitapçıklarının soru kitapçık kapağının taranması, arşivlenmesi, soru kitapçıklarının kırpılması ve balya haline getirilerek, ÖSYM tesislerinden uzaklaştırılması. Ve bu iş ve işlemlerin tamamının gizlilik ve güvenlik içerisinde gerçekleştirilmesi hizmetlerinden oluşmaktadır."

İHALE DOKÜMANI 200 TL

Yaklaşık 7 milyon 500 bin aday için yerine getirilecek ihale konusu hizmetler, işin; nitelik, tür ve miktarına ilişkin diğer ayrıntılar ihale dokümanında gösterildi.

Teknik şartnamede gösterilen yurtiçi ve yurt dışı sınav merkezleri ile ÖSYM’nin Bilkent/Ankara adresinde bulunan yerleşkesi içindeki muhtelif binalarında ihale konusu hizmetin ilgili bölümleri ifa edilecek. İşe 01.01.2015 tarihinde başlanacak ve 31.12.2015 tarihinde iş bitirilecek.

Konsorsiyumların teklif veremeyeceği ihaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler de şartnamede ayrıntılı olarak açıklandı.

Ayrıca ihaleye teklif verecek olanların 200 TL’lik ihale dokümanını satın almaları zorunlu kılındı. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar ÖSYM Başkanlığı Satın Alma Müdürlüğü Bilkent /Ankara adresine elden teslim edilebileceği gibi aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri