Ostaş Makine Avrupa’yı salladı

Almanya, Hannover'de düzenlenen ve sektörde Dünyanın önde gelen ticaret fuarı olan 'EuroBLECH 2018'e katılan Ostaş Makina ürün kalitesiyle Avrupa'da ülkemizi ve Konya'yı temsil etti

1990 yılında makina imalatı üzerine Konya'da faaliyetine başlayan ve günümüze kadar başarılarıyla adından söz ettiren Ostaş Makina, Avrupa pazarında da başarısını sürdürmeye devam ediyor.   25. Uluslararası Sac Levha İşleme Teknolojisi  'EuroBLECH 2018' Fuarı geçtiğimiz hafta Almanya, Hannover Fuar Alanında gerçekleşti. Sac levha işleme sektöründe Dünyanın önde gelen ticaret fuarı olan ve yaklaşık 50 ülkeden 1700 civarında dev firmanın katıldığı 'EuroBLECH 2018' 'de Konya'dan Ostaş Makinada yer aldı. İmalatını gerçekleştirdiği ürünleri yurt içi genelinde ve yaklaşık 30 yabancı ülkede satışa sunan Ostaş Makina, geçtiğimiz hafta Almanya'da katıldığı 'EuroBLECH 2018' Fuarında imzaladığı distribitörlük anlaşmaları ile başarısını perçinlemiş oldu.

EuroBLECH Fuarının katılımcı firmalara, en son teknoloji ve makinelerini tanıtmaları ve ziyaretçilere ise sac metal işlemede rağbet gören trendleri ve yeni teknolojilerini kapsamlı bir şekilde inceleme konusunda küresel bir platform sunduğunu söyleyen Ostaş Makina Yönetim Kurulu Başkanı Osman Taşdemir, böylesi önemli fuarda yer aldıklarından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.Fuarın kendileri için çok verimli geçtiğini ve birçok ülke ile distribitörlük anlaşmaları imzaladıklarını ifade eden Taşdemir, “ Geldiğimiz noktayı; yaptığımız işlerdeki titizlik, kalite ve zamanında teslim noktasında gösterdiğimiz özene borçluyuz. Bu nedenle Avrupa pazarında önemli bir yere sahibiz. Bunu bugün bu önemli fuarda bize gösterilen ilgi alakadan da görebiliyoruz. Ülkemize katma değer sağlamak adına neler yapabilirizin bilinci ile hareket ederek, ticaretimizi yapıyoruz. İnşallah bu başarımızı daha yükseklere taşıyacağız” diyerek yeni pazarlarda olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

MUHAMMET GÜMÜŞ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri