Osmanlı'yı uyandıracağız!

Türkiye'nin yaşanabilir bir ülke olmaktan hızla uzaklaştığını belirten Saadet Partisi Karatay Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Muhammet Arık, "Zina yaygınlaştı. Faiz neredeyse tüm evlere girdi. Bunları düzeltip Osmanlı'yı ayağa kaldıracağız" dedi

Saadet Partisi Karatay Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Seyit Muhammet Halit Arık, bir basın açıklaması yayınladı. Arık, açıklamasında ülke yönetimine talip olduklarını belirterek kötü yönetime son vererek Osmanlı'yı yeniden ayağa kaldıracaklarını ifade etti. Saadet Partisi'nin sloganlarının "Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye, Yeni bir dünya" olduğunu ifade eden Arık, "Bu üç sloganı biz mecliste olduğumuz her dönemde gerek muhalefet, gerekse merhum Erbakan hocamızın efsane başbakanlığı döneminde gerçekleştirdik, yine bu hedeflere bütün toplumumuzun katılımıyla ulaşacağız inşallah. Çünkü ancak Milli Görüş inancı, azmi ve ruhu ile bu hedeflere ulaşılabilir" dedi.

İÇİMİZ BOŞALTILIYOR

Türkiye'nin yaşanabilir bir ülke olmaktan çıktığını ifade eden Arık, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Her gün çeşitli uyuşturucu madde kullandığı için ölen gençlerin haberlerini görüyoruz. Topluma örneklik teşkil eden basın yayın organları filmle, dizilerle, ünlülerin şaşalı hayatları ile nesli bozmakta Churchil’in dediği gibi içimizi boşaltmaktadırlar. Zina yapılmasından önce yaklaşılması, uygun ortamın oluşturulmasının dahi haram olduğu Müslümanlık dinine mensup bir vatanın evlatları zinayı çok basit ve kolay bir fiil olarak görmeye başlamış ve normal bir hadise haline gelmiştir. Alan da veren de Allah ve Rasul’üne harp açmıştır denilen faiz neredeyse bütün evlere girmiş herkes kredi, kredi kartı, banka illetine bulaşmıştır. Ülkemizde en çok kazanan 10 kurumdan 8’i banka, 2’si telefon şirketidir. Alan da veren de lanetlidir denilen rüşvet en ufak kurumlardan devletin en üst kurumlarına kadar geçer akçe haline gelmiştir. Lanetli bir toplum ve yönetim oluşmuştur. Sürekli tüketen ve uluslararası sermayenin ağzını sulandıran aklı selim düşünemeyen ve hareket edemeyen, önüne ne konulursa kabul edip yiyen bir toplum oluşmuştur. Ahlaki çöküntü ile birlikte aile kurumu da çatırdamaya başlamış ve evlilikler zorlaşmış, azalmış, boşanmalar kolaylaşmış, çoğalmıştır."

ÜLKE BÖLÜNMEYE GİDİYOR

Dünya üzerinde nerede bir savaş varsa Müslümanlar'ın ölmekte olduğunun altını çizen Arık, şöyle konuştu: "Bu şartlarda Türkiye her koşulda İsrail ve ABD'nin çıkarlarına hizmet etmektedir. Etrafımız ateş çemberine dönmüş ve Büyük İsrail’i bir an önce kurmak için doğu ve güneydoğu bölgelerimizi de bu çembere dahil etmeye çalışmaktadırlar. İktidar geleli 12 yıl geçti hala ABD ile stratejik müttefiklik, AB bakanlığının özverili çalışması ile dinsizlik, dialog, ahlaksızlık, İsrail ile ticaret devam etmekte müslümanlar hala ezilmekte hala ölmektedirler. Bu rotada Türkiye ancak bölünür. Yeniden Büyük Türkiye bu zihniyetle değil İslam Birliği’ne liderlikle olur. Bütün Müslümanların katılımıyla dünya değişir ve düzelir. Yeni bir dünya da böyle kurulur. Bakın biz manevi kalkınma hamleleri ile, ağır sanayi hamlesi ile, havuz sistemi ve denk bütçe ile ve D-8 İslam birliği ile bütün bu adımları kısa süreler içinde gerçekleştirdik. Şimdiden kıymetli vatandaşlarımıza ve tüm dünyaya duyuralım. Gümbür gümbür geliyoruz. ABD ile stratejik müttefik olup elimizi Müslüman kanına bulamayacağız. Avrupa Birliği'ne girmeyi reddeceğiz, yerine D-8 İslam birliğine lider olup Müslüman ülkeleri zulüm ve zilletten kurtaracağız. Yabancılara toprak satmadan, ülke kurumlarını özelleştirmeden kendi öz kaynaklarımızla faizsiz ekonomik düzen kuracağız ve bütün kurum ve topraklarımızı geri alacağız. Eğitim müfredat ve sistemimiz batıcı değil maneviyatçı olacak, tüketen değil üreten bir vatan oluşturacağız. Papalığı, Hristiyan birliğini, Bizansı hortlatmak yerine Osmanlıyı tarihin tozlu sayfalarından çıkarıp uyandıracağız, İsrail’in değil Filistin’in yanında yer alacağız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri