Osmanlı’nın Sesi dergisi yayın hayatına başladı

Osmanlıyı Sevenler Derneğinin yayın organı olan Osmanlının Sesi dergisi ilk sayısının yayınlanmasının ardından okuyucuları ile buluştu.
Yaklaşık 5 ay önce kurulan Osmanlı’yı Sevenler Derneği’nin Başkanı Haluk Akten, derginin tanıtımı hakkında yaptığı açıklamada, “Derneğimize gönül veren kardeşlerimizin desteği ve büyük gayretlerden sonra yayın hayatına başlayan dergimiz okurlarımıza sunulmuştur. Dergimiz kesinlikle ticari amaçlı olmayıp tamamen hizmet etmek amacıyla yayın hayatına başlayan bir yayın organıdır. Dernek olarak çok projelerimiz var. Tabi ki bu projeleri gerçekleştirebilmemiz için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bizler dernek olarak insanlarımıza maddi katkı sağlamak amacındayız. Fakat bunun yanında insanlarımıza eğitici ve öğretici faydalar sağlamak istiyoruz. İnsanların kâmil olabilmesi için onların milli ve manevi yönden de doyurulması gerektiğini biliyoruz” dedi.
İslam dininin bir bütün olduğuna dikkat çeken Akten, “Günümüzde İslam artık özde değil sözde kalmıştır. Artık sözlerden bile İslam dini uzaklaşmıştır. İslam dini bir bütündür. Dini hükümlerin bazısını yapıp, bazısını yapmasak da olur anlayışı git gide daha fazla taraftar toplamaktadır. Bu konuda bizlere çok büyük görevler düştüğüne inanıyor, büyüklerimizin duası, Allah’ın izni ile siz kardeşlerimizin desteğiyle azda olsa karanlığa bir mum yakabileceğimize kanaat getiriyoruz” diye konuştu.
ALİ SAİT ÖGE

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri