Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat: “osmanlı Ocakları, Osmanlı Medeniyetini Arzulayan Çeşitli Milletlerden Oluşan Bir Eğitim Ve Öğretim Sınıfıdır”

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, “Osmanlı Ocakları, Osmanlı’ya susamış hasretle Osmanlı medeniyetini arzulayan çeşitli milletlerden oluşan bir eğitim ve öğretim sınıfıdır” dedi.Osmanlı O...

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, “Osmanlı Ocakları, Osmanlı’ya susamış hasretle Osmanlı medeniyetini arzulayan çeşitli milletlerden oluşan bir eğitim ve öğretim sınıfıdır” dedi.

Osmanlı Ocakları, Osmanlı Ocakları Adana İl Başkanlığı’na atama yapıldığını açıkladı. Konu ile alakalı yazılı açıklama yapan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat, “Türkiye’nin her ilinde, ilçelerinde Osmanlı Ocakları teşkilatlanıyor. Yurdumuzun her ilinde teşkilatlanan Osmanlı Ocakları dünya genelinde de teşkilatlanarak, dünyada bir ilke imza atıyor. Hiç bir bağış kabul etmeden, üye aidatı toplamadan gelişen, büyüyen, kitlelere ulaşan Osmanlı Ocakları her geçen gün toplum nezdinde alışılmışlığın üstünde bir rağbet görüyor. Dünyada böyle bir STK yok ki hiçbir bütçesi yokken bu kadar büyüyebilsin. Osmanlı Ocakları, Osmanlı’ya susamış hasretle Osmanlı medeniyetini arzulayan çeşitli milletlerden oluşan bir eğitim ve öğretim sınıfıdır” ifadelerini kullandı.

Canpolat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

’’Dünya milletleri arasında Osmanlı medeniyeti için Osmanlı Ocakları’nın elzem bir hal aldığı görülmektedir. Dünyada çeşitli devletler, Osmanlı’dan sonra dünya barışının zedelendiğini kan, zulüm, gözyaşının devam ettiğini dile getiriyor. Dünya’daki Osmanlı ruhunun boşluğunu doldurmaya çalışan Osmanlı Ocakları toplum tarafından hangi düzeyde arzu edildiği ortadadır. Her atanan ilçe ve il başkanlarımız kendi ocaklarının tüm giderlerini üstlenip bu medeniyete hizmet etmek istemektedirler. Osmanlı Ocakları davası kuru bir dava değildir. Kuru bir dava olmadığına kanaat getiren toplum bireyleri, meseleye taşın altına elini değil, canını koyarak Osmanlı Ocaklarında hizmet eden gönüllü milyonlara ulaşılmıştır”

Canpolat, Osmanlı Ocakları Adana İl Başkanlığı atamaları hakkında, “Adana ilimize bu medeniyetin tohumunu serpmiş olduk. Yurdumuza ve dünyamıza kardeşlik adına, insanlık adına, barış için niyeti hasıl olan, duygu yüklü, barışa katkı sunmak isteyen, bir düzen, nizam ve hak arayan herkesi tarafımıza, safımıza bekliyoruz. Bu anlamda Osmanlı Ocakları Adana İl Başkanlığı hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri