Osmaniyespor'da Hedef 3. Lig

BAL Liginde 3. Ligi hedefleyen Osmaniyespor, Süper Lig'in tecrübeli futbolcularından Erhan Küçük ile sözleşme imzaladı.yarak sarı-yeşilli renklere bağlandı.Osmaniyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kale’nin ofisinde düzenlenen imza...

BAL Liginde 3. Ligi hedefleyen Osmaniyespor, Süper Lig'in tecrübeli futbolcularından Erhan Küçük ile sözleşme imzaladı.

yarak sarı-yeşilli renklere bağlandı.

Osmaniyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kale’nin ofisinde düzenlenen imza töreninde konuşan 2. Başkan Haydar Aktürk, kulüp olarak içte 8, dışta 11 ve seçmelerde de 2 olmak üzere 21 futbolcu transferini gerçekleştirdiklerini belirtti. Eyüpspor’dan transfer edilen Erhan Küçük’ün Osmaniye’deki müteahhitlerin kulübe bir jesti olduğunu, bu nedenle onlara teşekkür ettiklerini belirten Aktürk, "Yönetim olarak bu yıl hedefi Osmaniyespor’u 3. Lige çıkarmak olarak belirledik." dedi.

HER MÜTEAHHİTTEN DAİRE BAŞI 100 TL

Osmaniye'de iş yapan müteahhitler olarak Osmaniyespor’un yanında olduklarını belirten Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kale, "Takımı sırtladık, en yüksek mevkiye çıkarmaya kararlıyız. Ancak takıma sürekli gelir açısından müteahhit arkadaşlarımızdan Osmaniyespor’a her daire başı 100 TL katkıda bulunmalarını istiyoruz." açıklamasında bulundu.

Osmaniye Müteahhitler Birliği Başkanı Fettah Doğan da tüm iş adamlarını Osmaniyespor'a yardımcı olmaya davet ederek, "Gelin hep birlikte el ele verip Osmaniyespor’u şaha kaldıralım." ifadesini kullandı.

'OSMANİYE’DE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM'

Futbol hayatındaki tecrübesini Osmaniyespor'un başarılı olması için harcayacağını belirten Erhan Küçük ise "Osmaniye’ye gelmekten son derece mutluyum. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum." dedi.

Futbola Galatasaray altyapısında başlayan Erhan Küçük, daha sonra Güngören Belediyespor ve Şehremini SK altyapılarında oynadı. 1997 yılında Mezitlispor'la profesyonelliğe geçiş yaptı. Sırasıyla Altıntepsi Makelspor, Giresunspor, Kızılcahamamspor,

Balıkesirspor ve Eyüpspor takımlarının formasını giydi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri