Osmangazi Belediyesi’nden Muhtarlara Teknolojik Destek

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, muhtarların çalışma standartlarını yükseltmek amacıyla Kuruçeşme ve Hüdavendigar Mahallesi muhtarlarına bilgisayar ve yazıcı dağıttı. Geçtiğimiz günlerde Yenibağlar Mahalle Muhtarı...

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, muhtarların çalışma standartlarını yükseltmek amacıyla Kuruçeşme ve Hüdavendigar Mahallesi muhtarlarına bilgisayar ve yazıcı dağıttı.

Geçtiğimiz günlerde Yenibağlar Mahalle Muhtarı Hafize Deniz’e bilgisayar ve yazıcısını teslim eden Dündar, yaptıkları talep doğrultusunda Kuruçeşme Mahallesi Muhtarı Hatice Temel ve Hüdavendigar Mahallesi Muhtarı Mustafa Pala’ya da bilgisayar ve yazıcı desteğinde bulundu.

Muhtarların görevlerini yerine getirebilmesi, adrese dayalı nüfus kayıt sistemi ve yerleşim yeri belgelerinin veri tabanı üzerinden vatandaşlara sunulması amacıyla muhtarlara bilgisayar verdiklerini belirten Dündar, “Belediye olarak muhtarlarımızla sürekli diyalog halindeyiz. Muhtarlarımızın, mahallelerin sorunlarını bize aktarma ve yaşanan sıkıntıların giderilmesi noktasında önemli sorumlulukları var. Böyle önemli bir görevi üstlenen muhtarlarımızın çalışma standartlarını yükseltebilmek adına biz de gerekli teknolojik desteği sağlıyoruz.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri