Osmancık'ta Selin Yaraları Sarılıyor

Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana gelen sağanak yağışın yaraları sarılıyor. İlçede dün akşam saatlerinde meydana gelen ve 100'den fazla ev ve iş yeri ile yollarda oluşan hasarların onarım çalışmaları sürüyor. İlçede meydana gelen...

Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana gelen sağanak yağışın yaraları sarılıyor. İlçede dün akşam saatlerinde meydana gelen ve 100'den fazla ev ve iş yeri ile yollarda oluşan hasarların onarım çalışmaları sürüyor.

İlçede meydana gelen yağış nedeniyle Tillim Çayı'nın taşması sonucu Karadeniz'i İstanbul'a bağlayan D-100 karayolu yaklaşık bir saat trafiğe kapanmış 100'den fazla ev ve iş yerleri ile hastane ve bazı okulları su basmıştı.

Dün başlayan onarım çalışmaları bugünde devam etti. Bazı ev ve iş yerleri boşaltılırken, yollarda oluşan çukurlar Osmancık Belediyesi tarafından onarılmaya çalışılıyor. İş makineleri mahalle aralarında ve Tilim Çayı kenarları ile D-100 kara yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

BİR AYDA 3 KEZ SEL BASTI

İlçede bir ay içerisinde ise 3 kez sel felaketi meydana geldi. Yaşanan sel felaketlerinden ders alınmazken 300'den fazla ev ve iş yeri bir ayda zarar gördü. İlçedeki vatandaşlar yetkililerin yeteri kadar tedbir almadığından yakınıyor.

Yaşanan sel felaketlerinin ise alt yapı çalışmalarının yetersizliğinden kaynaklandığı ifade ediliyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri