Osman Yavuz'dan teröre lanet

Reklamcılar Derneği Başkanı Osman Yavuz’dan Terör Olayları İle İlgili Açıklama geldi.

Reklamcılar Derneği Başkanı Osman Yavuz, son günlerde yaşanan terör saldırıları ile ilgili açıklama yaptı. Terörüne her türlüsünün karşısında olduklarını ifade eden Yavuz, şunları söyledi:

Ülkemizde yıllardır süregelen terör saldırıları ile ülkemizin dünyadaki imajını, marka değerini saldırılarla içerden ve dışardan yıpratmaya, karalamaya birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan düşmanların kökünü kazıma vakti çoktan gelmiştir. Kürt-Türk, alevi, sünni gibi yapılan ayrımcılıkların ülkemizin köklü tarihine bakılırsa hiçbir gerçeklik payı yoktur.

Ülkemizde yaşanan olaylar dünya basınında nasıl anlatılıyor bizim marka ismimize yükselen ve parlayan ay ve yıldızımız fırsatçılar tarafından nasıl karalanıyor bunları görüyoruz.

Medya her daim ülkesinin çıkarlarına yönelik dış güçlere fırsat vermeyecek şekilde objektif, tarafsız bakış açısıyla ülkemizdeki sorunlara çözüm üretici ülkeyi bir kaos ortamına değil bütünleştiriciliği sağlama yönünde adımlar atmalıdır. Burada medyaya çok iş düşmektedir.

Ülkemizin ferahı mutluluğu ve huzuru için devletimizin daha kararlı ve istikrarlı uzlaşıcı adımlar atacağını ve bu kanlı günlere bir son vereceğini temenni ediyorum.

Yaşanan olaylar sonucunda ülkemiz için canını feda eden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet sevenlerine ve ailelerine başsağlığı diliyorum.

Dünya’nın her yerinde yapılan bu terör saldırılarının dökülen kanların artık bir son bulmasını istiyor ve son zamanlarda ülkemiz’ de de aynı şekilde yapılan terör saldırılarını lanetliyorum.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Türkiye Haberleri