Osman Özcan Konyadan destek bekliyor

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve Türkiye genelinde katılımın olduğu ilahi yarışmasında final için yarışan isimler arasından bir tanesi de Konyayı temsil eden Osman Özcan

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve Türkiye genelinde katılımın olduğu ilahi yarışmasında final için yarışan isimler arasından bir tanesi de Konya’yı temsil eden Osman Özcan. Selçuklu ilçesinde bulunan Cumhuriyet Mevlana Camii’nin imamı olan Osman Özcan, geçtiğimiz hafta söylediği ilahi ile hem jüri üyelerinden hem de vatandaş oylamasından tam not alarak haftanın birincisi oldu. 27 yaşında, evli ve 2 çocuk babası olan Osman Özcan, Diyanet-Sen Konya Şube Başkanı Ali Koç ile birlikte gazetemize ziyaret gerçekleştirdi. Yarışma hakkında bilgi veren Osman Özcan, “Türkiye genelinde belirlenen bazı illerde ilk elemeler yapıldı. Bu illerden bir tanesi de Konya’ydı. Ben de şansımı denemek için yarışmaya katıldım. Türkiye genelinden 175 kişi final için yarıştı. 12 finalist ve 6 yedek finalist belirlendi. Daha sonra halkın SMS’leri ile 13. kişi belirlendi. Ben de finale kalan 13 kişiden biri oldum. Şu an elemeler devam ediyor, 10 kişi kaldık. Geçtiğimiz hafta kaside dalında jüri üyelerinden tam not aldım. Haftanın 1.’si oldum. Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceğim” ifadelerini kullandı.

 

Dini musikinin değişik formlarında yarışma yapıldığını belirten Osman Özcan, Konya İl Müftülüğü’nün Türk Tasavvuf Müziği korosunda da görev aldığını belirterek, “Konya halkının desteğini bekliyorum. Halkın SMS’leri yüzde 60 etkili oluyor. Beni desteklemek için 108 yazıp 2353’e mesaj göndermeniz yeterlidir” diye konuştu. 

 

Türkiye Diyanet-Sen Konya Şube Başkanı Ali Koç da, Osman Özcan’a güvendiklerini belirterek, “Osman Özcan’ı önce dinleyin, sonra desteğinizi verin” dedi.

 

MERHABA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri