Osiad’ın 23. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ostim Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (OSİAD) Cumhuriyetin ilanının 91., derneğin kuruluşunun da 23. yılı dolayısıyla düzenlediği geceye katıldı.OSİAD Başkanı Adnan Keskin, ülkenin bugünkü...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ostim Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (OSİAD) Cumhuriyetin ilanının 91., derneğin kuruluşunun da 23. yılı dolayısıyla düzenlediği geceye katıldı.

OSİAD Başkanı Adnan Keskin, ülkenin bugünkü kazanımlarının birçoğunun cumhuriyet sayesinde elde edildiğine dikkat çekerek, "1991 yılında kurulan derneğimiz, tüm sıkıntılara karşın inadına üretim anlayışını benimsemektedir." dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da Cumhuriyetin 91’inci, OSİAD’ın 23’üncü yılının kutlanıldığı gecede ülkeye katma değer yaratan sanayicilerle bir arada olmaktan onur duyduğunu belirterek, Türkiye’nin üretenlerin elinde büyüyeceğini söyledi. İş dünyasının içinden gelen biri olarak üretimin, esnaflığın zorluklarını iyi bildiğini belirten Yaşar, "Hem tarımda hem sanayide hem hizmet sektöründe üretmeliyiz, üretmezsek çocuklarımızın geleceğini karartmış oluruz." diye konuştu.

Her Türk vatandaşının biraz olsun Ankaralı olduğunu, çünkü Ankara’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkenti olduğunu kaydeden Yaşar, "Ankaramıza, Cumhuriyetimize, Türkiyemizin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmalıyız. Biz cumhuriyet sevdalılarıyız, biz cumhuriyet çocuklarıyız. Bu yüzden milli bayramlarımızı unutturmak isteyenlere inat, Cumhuriyetimizin 91’inci yılını Yenimahalle’de büyük bir coşkuyla, büyük bir sevdayla kutluyoruz. Ülkemizi bölmelerine, Cumhuriyetimizi yıkmalarına izin vermeyeceğiz, bu ülkeyi kimseye oyuncak ettirmeyeceğiz." ifadelerini kullandı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri