OSES Çiğköfte 39. şubesini hizmete açtı

Türkiye’nin önde gelen çiğköfte firmalarından OSES Çiğ Köfte, Türkiye’de 719’uncu Konya’da ise 39’uncu şubesini Hadimi Park Şubesi’ni açtı.

Açılışa OSES Konya Bölgesi Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Uysal ve çok sayıda davetli katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta misafirlere çiğ köfte ikramında bulunuldu. OSES Çiğ Köfte Hadimi Parkı Şubesi Sahipleri Mustafa, Murat, Mehmet ve Mecit Şimşek kardeşler, “Altun Şimşek firması olarak 3 et ve et ürünleri dükkanımızın yanında bir de Çiğ Köfte dükkanı istedik. Kalitesinden ve güvenilirliğinden ödün vermeyen OSES Çiğ Köfte ailesine katılmaktan son derece mutluyuz. Müşterilerimize temiz ve güvenilir hizmet vermek için buradayız” diye konuştular.

OSES Konya Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal ise, “1993’ten beri OSES Çiğköfte, vatandaşların damak tadına hitap ediyor. 2004’te müşterilerin talebi üzerine Türkiye’deki ilk çiğköfte konseptine sahip dükkânı açtık. 2008’de başka bir ilke daha imza atarak etsiz çiğköfteyi yaptık. Bununla da sınırlı kalmayıp geçtiğimiz yıl Konya’da üretim tesisi açarak ulusal firmalar içinde bir ilki daha gerçekleştirmiş olduk. Sadece Türkiye ile sınırlı kalmadık. Almanya başta olmak üzere diğer Avrupa ülkelerinde ve Çin’de bayilerimiz ve fabrikalarımız var. Bugün de Türkiye’de 719’uncu, Konya’da ise 39’uncu şubemizi açmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

MUHAMMET GÜMÜŞ merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri