Ortega Deniran olmadı!

Nijeryalı oyuncu Ortega Deniran önceki akşamki maçta da formda giydi.. Ancak, yetersiz bulunan bu futbolcunun bugün gönderildiği öğrenildi.

Antalya’da ilk hazırlık maçını Adana Demirspor ile oynayan ve önceki akşam da Hollanda 2. lig takımlarından Telstar ile 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlılar dünü ise çift antrenmanla geçirdi.  Sabah pas ve 3 grup halinde çift kale maç yapan Torku Konyaspor’un bu çalışmasına Şenol ve Semihi katılmadı. Her iki futbolcu da takımdan ayrı yürüyüş yaptı. Akşam ise, kondisyon, dayanıklılık, çabukluk ve taktik olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların moralinin yüksek olması dikkat çekti.

BUGÜNKÜ RAKİP:FORTUNA SİTTARD

Kartallar, bugün ise yine Hollanda 2. lig takımlarından Fortuna Sittard ile karşı karşıya gelecek. Topkapı Otelin sahasında yapılacak maç muhtemelen saat 17.00’de başlayacak. Torku Konyaspor teknik adamları, bu maça da ligin ikinci yarısında sahaya sürecekleri ideal 11 ile çıkacaklar. Alınan bilgilere göre, teknik adamların ideal 11’i bir-iki futbolcu dışında hemen hemen belirledikleri ileri sürüldü. Sakatlığı nedeniyle ligin ilki yarısında takımla birlikte çalışamayan Semih Aydilek’in sakatlığının geçtiği ve özel maçlarda yer almasının sevindirici olduğu kaydedildi..  Torku Konyaspor’un Antalya kampı, hava koşullarına göre Pazar günü sona erecek. Sabah antrenmanından sonra takım Konya’ya dönecek.. Ancak, Konya’da havalar çok soğuk olması ve kar olması halinde kamp uzatılacak.  

ORTEGA GÖNDERİLDİ

Öte yandan, kampa katılan bir denenen Nijeryalı oyuncu Ortega  Deniran önceki akşamki maçta da formda giydi.. Ancak, yetersiz bulunan bu Ortega gönderildiği öğrenildi. Konyaspor yöneticileri, ismi açıklanmayan yabancı bir-iki oyuncuyla görüşmeler yaptıklarını, aceleci olmayacaklarını dile getirdiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri