Ortaköylü Öğrenciler Sabah'la Üniversiteli Oldu

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde Sabah Dershaneleri, 95 öğrencisini daha ünversiteye yerleştirdi. Sabah Dershaneleri Müdürü İbrahim Eroğlu, yaptığı açıklamada "2014 YGS ve LYS'de kitlesel ve bireysel başarımız ile Ortaköy’ün eğitim ve...

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde Sabah Dershaneleri, 95 öğrencisini daha ünversiteye yerleştirdi.

Sabah Dershaneleri Müdürü İbrahim Eroğlu, yaptığı açıklamada "2014 YGS ve LYS'de kitlesel ve bireysel başarımız ile Ortaköy’ün eğitim ve öğretimine katkıda bulunmaktan mutluluk duymaktayız. Sabah Dershanesi, yıllardır elde ettiği bu başarıların tesadüf eseri olmadığını kanıtlamıştır. Öğrencilerimizden Yunus Emre Tekten TEOG Ortaköy 1.si, Ayşe Er TEOG Ortaköy 2.si, İsa Erdem TEOG Ortaköy 3.sü olmuştur." dedi.

TEOG başarısı yanı sıra bu yıl 95 öğrenciyi üniversiteye yerleştirmenin haklı gururunu da yaşadıklarını ifade eden Eroğul, "Bu sene 1 öğrencimiz hukuk, 21'i eğitim fakültesi, 16'sı fen edebiyat, 14'ü İİBF, 8'i ilahiyat, 7'si mühendislik, 18 MYO, 4'ü sağlık MYO, 4'ü hemşirelik, 2'si de veterinerlik bölümlerini kazanmışlardır. Öğrencilerimizin başarısında büyük emeği geçen ailelere, okul ve dershanemizde görev yapan bütün öğretmen ve idareci arkadaşlarımıza en içten dileklerimizle teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri