Orta sahaya takviye

Kartalda ara transferde çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Dün Konyaya gelmesi beklenen Mısırlı futbolcu Aymanın vize sorunu çıktı. Risp ve ismi açıklanmayan bir oyuncuyla temaslar sürüyor
Sütten ağzı yanan Konyaspor, yoğurdu üfleyerek yemeye devam ediyor. Sezonun ilk yarısında istenilen başarıyı yakalayamayan Konyaspor, ikinci yarıda başarılı olmak için yoğun bir çalışma temposuna girdi. Başka bir deyişle, Konyaspor’da bir yandan transferin bitirilmesi için çalışmalar yapılırken, diğer taraftan Ankaragücü maçı hazırlıkları sürdürülüyor. Ara transferde kadrosunu Kocaelispor’dan Bülent ve Serhat Akın, Altay’dan genç kaleci Atilla ile güçlendiren yeşil-beyazlılar da gözler, orta saha ve defansa yapılacak iki transfere çevrildi. Konyaspor yönetiminin prensipte anlaştığı Mısırlı futbolcu Ayman’ın Konya’ya gelişi bir gün gecikti. Dün Konya’da olması gereken Ayman’ın menajerinin vize sorunu nedeniyle gelemedikleri, bugün Konya’da olmalarının beklendiği bildirildi. 
DÜZKAYA:DÜZLÜĞE ÇIKACAĞIZ
Yeşil-beyazlı takımda, defansa yapılacak transfer için de temaslar devam ediyor. Ankarasporlu Risp dışında, dün de ismi açıklanmayan daha tecrübeli bir futbolcunun transferi gündeme girdi. Takıma katkı yapabilecek bir futbolcu almaktan yana olduklarını, çünkü ara transferin dönüşü olmadığını, hata yapmak istemediklerini ileri süren futbol şube sorumlusu  Mustafa Düzkaya, transferi Pazartesine kadar bitireceklerini dile getirdi. Düzkaya, “Konyaspor’u düzlüğe çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “yeni transferlerle ligin ikinci yarısında daha iyi mücadele eden, kazanma arzusuyla dolu biri takım olacağız” diye konuştu. 
HAZIRLIKLAR ANKARAGÜCÜ’NE
Temsilcimizde, gözler Pazar günü Başkent’te oyn8anacak Ankaragücü maçına çevrildi. Dün Tatlıcak tesislerinde taktik ağırlıklı biri çalışma yapacak olan yeşil-beyazlılar, bugün sabah bir antrenman daha yapacaklar ve öğleden sonra da Ankara’ya giderek Crom Palas otelde kampa girecekler. Konyaspor’da, bu önemli maçın hazırlıkları yarın Ankara’da yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak. Transferde Ayman’ı beklediklerini, Risp ile görüşmelerin devam ettiğini bildiren Konyşaspor as başkanı Bünyamin Sarıtaş, Ankaragücü maçının çok önemli olduğunu vurguladı.. Sarıtaş, maçla ilgili şunları söyledi. “Karşılaşma her iki takım içinde önem taşıyor. Ankara’da alacağımız 3 puan bizi rahatlatacak. Bu nedenle kazanmak için oynayacağız. Aksi halde sıkıntı yaşayacağız. Takım olarak bunun bilincindeyiz..”
ANKARAGÜCÜ 3 PUANA KİLİTLENDİ
Turkcell Süper Lig'de hafta sonu sahasında Konyaspor ile karşılaşacak Ankaragücü, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde, teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana tüm futbolcular katılırken, ayağında ödem oluşan yeni transfer Güney, takımdan ayrı çalıştı.Teknik direktör Hakan Kutlu, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, geçen hafta iyi oynadıkları Antalyaspor maçından hak etmedikleri bir yenilgiyle ayrıldıklarını belirterek, ''Artık mücadelemizin ve iyi futbolumuzun karşılığını almak istiyoruz'' dedi.Ara transfer döneminde takıma katılan futbolcuların kendilerine önemli katkı sağlayacağına inandığını kaydeden Kutlu, şöyle devam etti: Eksik bölgelerimizdeki açığı, yaptığımız transferlerle kapattık. Antalyaspor karşısında iyi futbolumuzun ve mücadelemizin karşılığını alamadık. Bu hafta sahamızda yapacağımız Konyaspor maçında bunu kırmak istiyoruz. Yeni transferlerimizin de katkısı ve taraftarlarımızın vereceği destekle artık çıkışa geçmek amacındayız. Şu an bulunduğumuz konum bize yakışmıyor, ancak Ankaragücü 2. yarıda kazanacağı puanlarla hak ettiği yere gelecek.'' 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri