Orman'dan Demirören'e mesaj

Fikret Orman dün Kanaltürk'te yayınlanan "Bunu konuşalım" programına konuk oldu ve önemli açıklamalarda bulundu.

En önemli mesajı ise eski başkan ve şu anda Türk futbolunun 1 numaralı patronu Yıldırım Demirören'le ilgili olanıydı... Camiadan Demirören'e hesap sormadığı için eleştiriler alan Fikret Orman bu konuda net değil ama dolaylı yönden önemli bir mesaj verdi. "Beşiktaş borçsuz yürüseydi Yıldırım Demirören gitmezdi" diyen Fikret Orman "O nasıl TFF başkanı olarak saha kapatmaya karar verebiliyorsa ben de Beşiktaş'ın iç konularıyla ilgili karar vereceğim. Biz gerekeni yapacağız. Kim ne anlarsa anlasın" dedi..

'TAHKİM KARARLARI ADİL DEĞİL'

Quaresma defterinin kendileri için kapandığını ifade eden Orman "Ben popülist haraketleri anlamıyorum. Quaresma taraftarı arkasına alarak bir şeyler yapmak istiyor, stada geliyor. Merak ediyorum sözleşmesi bittikten sonra Beşiktaş maçına gelecek mi! Kimse Quaresmasporlu değil herkes Beşiktaşlı" dedi.

Orman ayrıca Tahkim Kurulu'nun adil kararlar verdiğine inanmadığını, Bursaspor kararının doğru, kendileri için verilen kararın ise yanlış olduğunu söyledi. Eskiden futbolcularla yapılan sözleşmeleri yöneticilerin bile görmediğini ifade eden Orman, şimdi şartların değiştiğini ve Beşiktaş'ın artık güvenilir bir kulüp olduğununu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri