Ormanda Hayvanlarca Parçanmış Ceset Bulundu

Beykoz’da, yol çalışması yapan işçiler hayvanlar tarafından parçalandığı tahmin edilen bir ceset buldu. Kimliği belirsiz cesedin, öldürüldükten sonra ormana gömülmüş olabileceği belirtildi. Riva Yolu üzerindeki Mahmut Şevket Paşa...

Beykoz’da, yol çalışması yapan işçiler hayvanlar tarafından parçalandığı tahmin edilen bir ceset buldu. Kimliği belirsiz cesedin, öldürüldükten sonra ormana gömülmüş olabileceği belirtildi.

Riva Yolu üzerindeki Mahmut Şevket Paşa Köyü’nde yol çalışması yapan işçiler, ormanda parçalanmış bir ceset görünce polise haber verdi. Söz konusu adrese gelen polis ekipleri, cesedin çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Bu nedenle, olayı görüntülemek isteyen gazetciler ile polis arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı. Bir polis amirinin gazetecileri ‘emre itaatsizlikten’ işlem yapmakla tehdit etmesi dikkat çekti. Gazeteciler daha sonra polis tarafından ormanlık alandan çıkarıldı.

Polisin yaptığı ilk incelemelerde cesedin bir erkeğe ait olduğu, bir kolu hariç diğer kısımlarının vahşi hayvanlar tarafından yendiği belirlendi. Kimliğinin belirlenmesi için kayıp müracaatlarını incelemeye alan polisin ormanlık alandaki çalışmaları sürüyor. Beykoz Cumhurriyet Savcısı Ahmet Erdik, ceset çevresinde incelemelerde bulundu. Daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplandıran Erdik, “Konu cinayete benziyor. Ceset tanımaz halde olduğu için kimlik tespiti yapılamadı. İncelemelerimiz sürüyor.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri