Orkide’den Mbtg’ye Tam Destek

Orkide Yağ, Makarna Bulgur Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu (MBTG)’nun, ulusal ve uluslararası platformlarda yaptığı etkinliklere destek veriyor.

Orkide Yağ, Makarna Bulgur Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu (MBTG)’nun, ulusal ve uluslararası platformlarda yaptığı etkinliklere destek veriyor. Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, MBTG'nin hızlı ve etkili çalışmalarının yakın vadede umut verici ilk sinyallerini almaya başladıklarını söyledi. Sağlıklı ve besleyici ürünlere yönelik araştırmaların son yıllarda arttığına dikkat çeken Küçükbay, bu ürünlerin tüketilmesinin sağlanabilmesi için tanıtım faaliyetlerinin büyük önem taşıdığını vurguladı. MBTG’nin üstlendiği ve kendilerinin de desteklediği faaliyetlerle Türkiye’ye özgü bakliyat türleri ve ürünlerinin dünya ticaretine kazandırılmış olacağını ifade eden Küçükbay, “Dünya piyasalarında tanındığınız, bilindiğiniz ölçüde ticaret yapabilirsiniz. Yapılacak tanıtımlar, aynı zamanda Türkiye'nin de tanıtımı olacak. Üreticisiyle, sanayicisiyle tüm ülke birlik beraberlik içinde elimizden geleni fazlasıyla yaparak, dünya piyasalarındaki ticaret hacmimizi arttırmanın gayreti içinde olmaya devam etmeliyiz.” dedi.

Orkide Yağ İhracat Pazarlama ve Satış Yöneticisi ve MBTG Çalışma Komitesi Üyesi Hamide Tunçsiper de 20 yıldan bu yana Orkide’nin yurtdışı fuarlarda edindiği deneyimlerle grupta yer aldıklarını ve destek verdiklerini belirtti. Tunçsiper, “Düzenlenen etkinlikler çerçevesinde yabancı heyetlere ve konuklara ikram edilen bulgur, mercimek, Türk makarnası ve yağlarıyla yapılan yemeklere gösterilen ilgi, tanıtım hedeflerine adım adım ulaşıldığının bir göstergesi. Sanayiciden ihracatçıya, devlet adamlarından akademisyenlere kadar herkesin gönül verdiği Tanıtım Grubu faaliyetleri sayesinde bu ürünlerimiz, hiç şüphesiz geleceğin marka gıdaları olacak.” diye konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri