Orkide Yağ, Worldfood Fuarı’nda Göz Doldurdu

Worldfood İstanbul Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’na geniş kapsamlı katılan Orkide Yağ, ürünleriyle fuarın gözdesi oldu.

Worldfood İstanbul Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’na geniş kapsamlı katılan Orkide Yağ, ürünleriyle fuarın gözdesi oldu. Yurtiçi ve yurtdışı üst düzey yönetim ekibinin tam kadro katıldığı fuarda Küçükbay A.Ş., Ege Bölgesi’nin sektördeki ağırlığını gösterdi. 28 ülkeden 550’yi aşkın firma ve binin üzerinde markanın yer aldığı fuarın bu yılki konuk ülkesi ise Azerbaycan’dı. Azerbaycan, önümüzdeki yıllarda Türkiye’den gıda sektöründe alım yapabilecek ülkelerin başında geliyor.

Zeytinyağında 2013 yılında özellikle ihracatta büyük bir atılım sağlayan Orkide’nin, Uluslararası İstanbul Worldfood Fuarı’nda hedeflere ulaşan bağlantılar yaptığını belirten Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, şunları kaydetti: “Orkide’yi temsil eden ekibimiz, bu fuarda da başarılı bir performans gösterdi. Hepsini kutluyorum. Böylesine özel bir fuarda, sektörün uluslararası diğer firmalarıyla birarada olmak çok mühim. Yurdumuzun sektör bazında ilerlemesi, sağlıklı ve güvenli ürünlerin sunumuyla mümkün. Biz bunu iç piyasada ve ihracat gerçekleştirdiğimiz ülkelerde başardık. Zamanı ve teknolojiyi iyi kullanır, kaliteyi üst düzeyde tutarsak, dünyanın yağ sektöründe lider ülkelerinin başında geliriz. Orkide, sağlıklı ve güvenli ürünün tüm koşullarını tartışmasız yerine getiren, uluslararası standartlarda güçlü bir markadır.” diye konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri