Orhan Gencebay Akil İnsanlar heyetinden ayrılacak mı?

Akil İnsanlar heyetinin Karadeniz grubunda yer alan sanatçı Orhan Gencebay'ın sağlık sorunları nedeniyle çalışmalara katılamaması nedeniyle yeni bir isim arayışına girildiği öne sürüldü.

Orhan Gencebay Akil İnsanlar heyetinden çıkacak mı? Bu soru gündeme bomba gibi düştü. Akil İnsanlar heyetinin Karadeniz grubunda yer alan Orhan Gencebay'ın sağlık sorunları nedeniyle il ziyaretlerine katılamaması nedeniyle ekibin yeni bir isim arayışına girdiği ileri sürüldü.

Milliyet'ten alınan bilgiye göre, sağlık sorunları nedeniyle il ziyaretlerine katılamayan ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın durumu Akil İnsanlar heyetini sıkıntıya düşürdü.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Samsun’a da giden heyetin içerisinde memeleketlileri Gencabay’ı göremeyen Samsunlular hayal kırıklığı yaşadı. Akil İnsanlar Karadeniz heyetinin şimdi Orhan Gencebay'ın yerine geçebilecek bir isim üzerine araştırmalar yürüttüğü iddia edildi.

Her zaman olmasa bile bazı illere yanlarında ünlü bir isimle gitmek isteyen heyetin aklında şimdilik Rize için Hakan Şükür, Ordu içinse Akdeniz heyetinde yer alan Kadir İnanır var.

Orhan Gencebay geçtiğimiz günlerde katıldığı Siyaset Meydanı programında hakkında yapılan eleştirilere değinmişti. Orhan Gencebay, “Çok kırıldım, hatta hasta oldum, doktora gittim. Bunca yıldır halkın Orhan Babası olarak biliniyorum. Bunca yıldan beri hiç anlaşılmadım mı diye üzüldüm. Dostlarım ne dediğimi çok iyi bilir ama bazı gönül dostları bazı sesler çıkardı. Buna kırıldım. Ben böyleyim diyorum ve bana bu olumsuz şeyleri nasıl yakıştırdılar bilmiyorum, buna gönlüm kırıldı” demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri