Op. Dr. İlker Yiğit’in kliniği törenle açıldı

27 senelik Kulak Burun Boğaz uzmanlığı mesleki kariyerinin; 23 senesini Konya ve çevresi bölgede geçirmiş olan Op. Dr. İlker Yiğit yeni kliniğinin açılışını gerçekleştirdi.

27 senelik Kulak Burun Boğaz uzmanlığı mesleki kariyerinin; 23 senesini Konya ve çevresi bölgede geçirmiş olan Op. Dr. İlker Yiğit yeni kliniğinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Özel Konya Farabi Hastanesi Başhekimi Cevat Özpınar ve dostları eşlik etti. Son derece kalabalık ve nezih bir ortamda yapılan açılış töreninde ilk olarak Op. Dr. İlker Yiğit konuşmasını gerçekleştirdi. Yiğit, “KBB alanında tüm hastalarıma Hipokrat yemini çerçevesinde dürüst bir şekilde hizmet verdim. KBB yan dalı olan yüz estetik cerrahisi ile ilgili özellikle estetik burun ameliyatları, yüz gençleştirme işlemleri konusunda kendimi geliştirerek birçok mesleki toplantılarda Konya’mızı temsil ettim. Mevcut yeni kliniğimde yine KBB hastalıkları teşhis ve tedavisi ile ilgili tüm hizmetleri sağlık ve güzelliği bir arada hastalarıma vermeye devam edeceğim, yeni kliniğimizin Konya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Orhan Erdem ise, yeni kliniğin sağlık turizmine katkı sağlamasını beklediğini, hastalara şifa ve Konya’ya hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından yapılan dua ile kurdele kesilerek kliniğin açılışı gerçekleştirildi. 

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri