Onur Akademi’nin ikinci şubesi açıldı

Eğitim hizmetine 2020 yılında pandemi döneminde başlayan Konya Onur Akademi Özel Öğretim Kursu Şafak Şubesinden sonra, Selçuklu Yazır’daki ikinci şubesiyle de hizmetine devam ediyor.

Konya Onur Akademi Özel Öğretim Kursu Kurucu Müdürü Onur Sağır ikinci şubelerinde de öğrencilerin başarılı bireyler olarak yetişmesi için eğitim hizmeti vereceklerini belirterek, “ Eğitim hayatına adanmış yılların birikimi ve tecrübesiyle, Konya’da öğrencilere en kaliteli eğitimi sunmak amacıyla Onur Akademi’yi kurdum. 2020 yılında Selçuklu ’da eğitim hizmeti veren Selçuklu Şafak Caddesi kursumuzdan sonra bu yıl ikinci şubemizi de yine Selçuklu Yazır’da hizmete açıyoruz.

Her iki şubemizde öğrencilerimizin akademik başarılarını en üst düzeye çıkarırken, onların özgüvenli ve başarılı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla eğitim hizmeti veriyoruz. Uzman eğitmenlerimizle sağlam temellerle akademik başarıya giden yolda öğrencilerimize destek oluyoruz. Her öğrencinin bireysel ihtiyaçlarına ve potansiyeline uygun eğitim programları sunmayı hedefliyoruz. Şafak Caddesi ve Yazır şubelerimizde, 4. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm sınıflarda geniş bir yelpazede özel dersler ve sınav hazırlık kursları düzenliyoruz. Eğitimde kaliteyi ve bireysel başarıyı ön planda tutan bir yaklaşım benimseyerek, deneyimli ve alanında uzman öğretmen kadromuzla her öğrencinin hedefine ulaşması için özveriyle çalışıyoruz. LGS, TYT ve AYT gibi kritik sınavlara hazırlık sürecinde öğrencilerimize rehberlik ediyor, onların bu zorlu süreçte en iyi şekilde desteklenmesini sağlıyoruz. Açmaktan onur duyduğumuz ikinci şubemizin açılışına değerli Konyalıları bekliyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri