Önümüze bakalım

Konyasporda Çaykur Rizespor maçı geride kalırken, gözler Güngörenspor maçına çevrildi. MÜSİAD Başkanı Aslan Korkmaz: Konyasporun her zaman yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz

Bank Asya 1. ligde yoluna emin adımlarla devam eden Konyaspor’da, Cumartesi günü İstanbul deplasmanında oynanacak Güngörenspor maçının hazırlıkları başladı. Bir günlük ürüdün sonra Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen haftanın ilk çalışması tam kadro olarak yapıldı. çalışma serbest koşu, ısınma hareketleri ve tempolu koşu çalışmasıyla başladı. 3 grupta 5'e 2 oynayan oyuncular, 15 dakikalık koşunun ardından yapılan açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. Dün de teknik-taktik çalışan ve bugün taktik ağırlıklı biri çalışma daha yapacak olan kartallar, Cuma sabah tarifeli uçakla İstanbul’a uçacaklar. Konyaspor’da, Güngören maçının son çalışması İstanbul’da gerçekleştirilecek. Konyaspor’da, sarı kart cezalısı kaptan Erdinç dışında eksik yok. 5 futbolcu ise 3 sarı kartla ceza barajında bulunmakta. Bu futbolcular: Pawelek, Selim, Robak, Ali Dere ve Muhammet. Bu futbolcular Güngören maçında sarı kart görmesi halinde biri sonraki hafta taktımda yer alamayacak.

MÜSİAD’DAN KARTAL’ATAM DESTEK

Konya’nın adını Bank Asya 1. Liginde temsil eden Konyaspor’a MÜSİAD Konya Şubesinden tam destek.  Bank Asya 1. Liginde Süper Lige yükselmek için mücadele eden şehrimiz temsilcisi Konyaspor Yönetimi, Teknik Heyeti ve Futbolcular MÜSİAD Konya Şubesinin destek yemeğine katıldı. MÜSİAD Konya Şubesi Toplantı salonundaki yemeğin açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, Konyaspor’un şehrimiz spor tarihine geçecek başarıyı yakaladığını söyledi. Yönetim Kurulu, Teknik heyeti ve futbolcuların başarıya inanarak bir araya gelmesinin önemli olduğunu belirten Korkmaz, “Küçük bütçelerle başarılı olunabileceğini herkese göstermiş oldunuz. Son maçta alınan skorun bir yol kazası olduğuna inanıyoruz. MÜSİAD olarak Konyaspor’un her zaman yanında olduğumuzun bilinmesi gerekir. Bizler sizlere inanıyoruz. Başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Daha sonra sözü alan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Konya’yı futbolda temsil etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Son dönemde şike olaylarından dolayı süper ligin şaibeye girdiğini Bank Asya 1. Liginin buna nazaran daha temiz bir yer olduğunu belirten Şan, “Bizler teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Son maçta gelen seyirci sayısı da şehrimizin bizlere güvenenini gösterdi. Maçın bitiminin ardından ben ‘Konya şehri ayağa kalktı’ dedim. Karşıyaka maçının ardından final havasına girdik bizlerin sizlere inancı tam” ifadesini kullandı.

Konyaspor’un ilk dönemde ciddiye alınmadığını ancak şimdi favori ekipler arasında gösterildiğini dile getiren Başkan Şan, “Önemli olan sahadaki duruşumuz ve oyunumuz rakip kim olursa olsun ipi göğüsleyeceğimize inanıyoruz” dedi.

Toplantıda Takım Kaptanı Erdinç Yavuz da bundan sonraki maçlar için galibiyet sözü verdi. Konuşmaların ardından Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz’a futbolcuların imzaladığı Konyaspor forması hediye etti. Spor Servisi

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri