Önümüzde tek dönemeç kaldı

Anadolu Selçukspor Tokatspor maçı öncesinde Okay Tınkır’ın verdiği moral yemeğine katıldı. Yemekte konuşan Kulüp Başkanı Önder Sami Güven, önlerinde sadece bir dönemeç kaldığını söyledi.

Pazar günü Spor Toto 2. Futbol Ligi beyaz grup 35. hafta maçında Tokatspor’u konuk edecekAnadolu Selçukspor , İş Adamı Okay Tınkır’ın moral yemeğinde bir araya geldi.

Dedeman Otel’de gerçekleştirilen yemeğe Kulüp Başkanı Önder Sami Güven, Başkan Yardımcısı Mustafa Olgun, Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Eser, Kulüp Genel Sekreteri ve Alt Yapıdan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Biber, Futbol Şube Sorumlusu Mesut Erçetin, Kulüp Menajeri Alim Öztaş,  teknik direktör Abdurrahman Baysangur, yardımcı antrenörler, futbolcular ve kulüp çalışanları katıldı.

Sıcak bir ortanda geçen yemekte konuşan Kulüp Başkanı Önder Sami Güven, zorlu bir süreçten geçtiklerini ve takımın son haftalarda oynanan futbol ve alınan sonuçlarla herkesin gönlünü fethettiğini söyledi. Güven “Son haftalarda yakaladığınız başarı çok önemli. Bu anlamda teknik heyetimizi ve siz futbolcularımızı kutluyorum. Bu gün burada gösterdiğiniz birliktelik ve sıcak ortamın ligin kalan maçlarında da hem sahada hem saha dışında sürmesini diliyorum. Yakalanın çıkışın da zaten bu sayede geldiğini biliyoruz. Önümüzde sadece bir dönemeç kaldı. İnşallah Pazar günü kendi sahamızda, Konya’lı futbolseverlerin de vereceği destek ile Tokatspor’u da yenerek matematiksel olarak tamamen rahatlığa kavuşmak istiyoruz. Bunu başarabilecek bir ekip olduğumuzu herkese gösterdik. Bu gün bu ortamın oluşmasında ev sahipliği yapan Çiçek Turizm sahibi değerli İş Adamımız Okay Tınkır beye çok teşekkür ediyoruz. Konya halkının ortak değerler etrafında nasıl birleşmesi gerektiğini gösterdiler” dedi. 

Yemeğe ev sahipliği yapan İş Adamı Okay Tınkır ise Pazar günü oynanacak Tokatspor maçında Anadolu Selçukspor’a başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri