"On"u alacağız

Torku Konyaspor Menajeri Seyit İçgül, Sırp Stoper Vukovic ardından 1 transfer daha yapacaklarını söyledi. İçgül tercihlerinin ofansif orta saha olduğunu söyledi

Eskişehirspor maçı ardından basının sorularını cevaplayan Seyit İçgül devre arası transferi 2 takviye ile kapatmak istediklerini ve bunlardan birini Sırp Stoper Vukovic ile yaptıklarını ifade etti.

“HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK”

İçgül açıklamalarına Eskişehirspor galibiyeti ilee başlarken, “Son maç olmasından dolayı ayrı bir önemi vardı. Çünkü moralli girmek gerekiyor devre arasına. Çok iyi mücadele ettiler, hepsini tebrik ederim. Hasan Kabze’de gerçekten iyi oynadı. Sakatlık sonrası biraz top tutamadık, baskı yedik ve gol oldu. 2 gol sonrası biraz daha rahatladık. Bu gün iyi oynayarak, istekli oynayarak, arzulu oynayarak bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. 1 günlük sevinmenin ardından yine işimize devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
 

“2 TRANSFER İLE DEVREYİ KAPATACAĞIZ”

Transfer çalışmalarına da değinen Menajer İçgül devre arasını 2 transfer ille geçeceklerini ancak gerekli görülürse 3. bir transferin olabileceğini ifade etti, “Bildiğiniz gibi bir Sırp stoper aldık, bir de iyi bir orta saha alacağız. Bir tane daha ek transfer olursa olacak, yoksa yolumuza kadromuz ile devam edeceğiz. Biz takıma güveniyoruz. Kulüp yöneticilerimiz inanılmaz fedakarlıklar yapıyor. Bir yandan borç ödüyoruz, bir yanda da buradaki yapılanmalar gerçekleştiriliyor. Çok fazla açılmak istemiyoruz. Biliyorsunuz bu sene ilk senemiz ve hedef ligde tutunmak. Başka da bir düşüncemiz yok.”

“KAMP ÖNCESİ KADROYU TAMMAMLAYACAĞIZ”

İçgül gündeme gelen birçok isim ile temaslarının bile olmadığını belirtirken, “Her görüştüğümüzü alacak değiliz” dedi. İçgül, “Herkes bir şeyler söylüyor ama bir çoğu yok. LuaLua kendi gelmek istiyor, kulüpse bir şey söylemedi. “Maçtan sonra otururuz, satacak olursak size haber veririz” dediler. O yüzden şu anda bizim bir şey söyleme hakkımız yok. Bir sürü menajerler, “O var, bu var” diyor. Her görüştüğümüzü transfer edecekmiş gibi bir izlenim var ama kesinlikle öyle bir şey yok. Bize şu anda en az 20-25 kişi menajerler aracılığıyla başvuruyor. Biz sadece bir tane ofansif orta saha almak istiyoruz. Kamp öncesi bu transferi de noktalayıp kamp kadrosunun tam olmasını istiyor hocamız. İnşallah bunu da başaracağız. Önemli olan kimin geleceğinden çok bu takıma faydalı isimlerin kazandırılması.” dedi.  

“GİTMEK İSTEYENİ TUTAMAYIZ”

İçgül takımdan ayrılacak isimlerle alakalı olarak ise, “3 arkadaşımız ile yolları ayıracağız. Bunun dışında ayrılmak isteyen olursa kendi isteğiyle bunları da oturur konuşuruz. Onun dışında kadromuz bellidir. Şenol da durumunu hocaya sordu, Mesut Hocamız “Sen benim kadromdasın” dedi. Ama illa da gitmek istiyorsa oturulur tekrardan konuşulur ve bir karar verilir.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri