Ons altın fiyatlarında son tahmin korkuttu! Bu seviyeyi görecek

Altın yatırımcısının merak ettiği tahminlere bir yenisi daha eklendi. Ons altın fiyatlarının 3 bin dolar seviyesini görebileceği söyleniyor.

Türkiye ve dünya genelinde en güvenilir yatırım aracı altın olmaya devam ediyor. Son aylarda altın fiyatlarının aşırı yükselmesi yatırımcıyı panikletti. Onsa altın fiyatlarının hangi seviyeleri görebileceği merak konusu olmuştu. Uzman isim konuya ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Son olarak 2 bin 526,76 dolardan işlem gören ons altın, gram altını da 2 bin 764 lira 13 kuruş bandına kadar yükseldi.

ALTIN YATIRIMCILARI BU TARİHİ BEKLİYOR

Bir süredir altın yatırımcısının neredeyse konuştuğu tek konu olan ‘sene sonu altın fiyatları’ hakkında canlı yayında tartışan Selçuk Geçer ve Gökalp İçer, sene sonu altın fiyatlarındaki beklentilerini açıkladı. Zaman zaman programda İçer’i sıkıştıran Selçuk Geçer, konuğuna sene sonunda ons altının ‘3 bin doları görüp, görmeyeceğini’ sordu. İçer’den Geçer’e gelen yanıt ise bir hayli dikkat çekti.

SENE SONU 3 BİN DOLAR SEVİYELERİNİ GÖRÜR

Bir ara 2 bin 475 dolara kadar gerileyen ons altında toparlanma hızla olmuş ve ons altın toparlandığı yerden 2 bin 510 dolar seviyesine çıkmayı başarmıştı. Şimdilerde 2 bin 526 dolar seviyesinden işlem gören ons altına ilişkin konuşan İçer, Selçuk Geçer’in sorusu üzerine sene sonunda ons altının 3 bin doları görmese bile 3 bin dolara yakın bir seviyeden yıl sonu kapanışı yapacağını bildirdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri