Onlar şimdi çok mutlu

Eskişehirspor maçının ardından açıklamalarda bulunan oyuncular Traore, H.İbrahim, Douglas hedefimiz doğrultusunda zor bir maçı daha 3 puanla geride bıraktıkları için mutlu olduklarını söylediler

Eskişehirspor maçının ardından açıklamalarda bulunan oyuncular Traore, H.İbrahim,  Douglas hedefimiz doğrultusunda zor bir maçı daha 3 puanla geride bıraktıkları için mutlu olduklarını söylediler

TRAORE: MUTLU OLDUM

Bizim adımıza güzel bir maçtı. 3 puan aldık. Bu maçta kazanmak kalan haftalar için çok önemliydi. Ümit ediyorum ki böyle devam edeceğiz. Ligde 5 maçımız kaldı. Ayrıca önümüzde kupa maçları var. Maç maç kendimizi hazırlayacağız. Kazandığımız için kendi adıma ve taraftarlarımız adına oldukça mutlu oldum.

HALİL İBRAHİM: İYİ OLDU

Açıkçası daha da zor bir maç olmasını bekliyorduk. Erken gelen kırmızı kart ve golümüz maçın beklediğimizden daha kolay geçmesini sağladı. Daha rahat top oynamaya ve pas yapmaya başladık. Bizim istediğimiz bir oyun ortaya çıktı. Top daha fazla ayağımızdaydı. Mutlak galibiyet bekliyorduk. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyordu. Gönül isterdi ki bu durumlarda olmasınlar. Ama yapacak birşey yok. Bizim de UEFA Kupalarına katılma ve ligde bulunduğumuz yeri koruma hedefimiz var. Yenilmezlik serimizi sürdürme adına her hafta sahaya çıkıyoruz. Bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmamız gerekiyordu. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Şimdi önümüzde Fenerbahçe ile oynayacağımız 2 maçlık bir kupa serisi var. İlk maçı evimizde oynuyoruz ve o maçı kesinlikle kazanmak istiyoruz.

DOUGLAS:KAZANMAK GÜZEL

Zor bir maçtı. Bazen 10 kişiye karşı oynamak daha zordur. Ama 90 dakika boyunca oyunu domine ettik ve kontrol altında tuttuk. Son 10 dakika konsantrasyonumuzu kaybettik ve beraberinde gol geldi. Ama sonucunda hak ettiğimiz bir 3 puan aldık. Kazanmak gerçekten çok güzel ve kazandığımız için de çok mutluyuz.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri