Onlar da mutlu oldu

Konyasporun Bolusporu yenmesi futbolcuları da sevindirdi. Kaptan Tayfun, önemli bir galibiyet aldıklarını belirtirken, Ömer ise şampiyonluk yolunda çok güçlü bir ekibi yendiklerinin altını çizdi

Konyaspor’un tecrübeli kaptanı Tayfun Türkmen, şampiyonluğa giden yolda kendi sahalarında puan kaybına tahammülleri bulunmadığını belirtirken, Boluspor gibi iddialı bir takımı net bir skorla mağlup ederek yollarına lider olarak devam ettiklerini ve iyi bir takım olma özelliklerini sezon sonunda şampiyon olarak herkese göstereceklerini söyledi. Boluspor maçının ardından değerlendirmede bulunan Tayfun Türkmen, daha önce Boluspor forması giymiş Mehmet Ayaz’a takım olarak bir jest yaptıklarını ve kaptan olarak sahaya çıkmasını istediklerini, kendisinin de bunu kabul ettiğini söyledi.

Tayfun Türkmen, şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerinden biri olan Boluspor karşısında maçın önemini bilerek mücadele ettiklerini belirterek, “Bizim için çok önemli bir maçtı. Kendi sahamızda puan kaybına tahammülümüz yoktu. Şampiyonluğa gitmek istiyorsak kendi sahamızda yakaladığımız güzel seriyi sürdürmek çok önemliydi. Bunu devam ettirdik ve maçı 3-1 kazandık. Rakibimiz oldukça iyi oyunculardan oluşan bir takım. Belki puan sıralamasında biraz geriye düşmüşler. Ama bireysel anlamda baktığımızda çok kaliteli oyuncuları var. Biz bir takımız. İlk 11’de direkt oynayan iki arkadaşımız yoktu. Yerlerine oynayan arkadaşlarımız gayet iyi mücadele ettiler.Bizim için özellikle sonradan oyuna giren oyuncuların önemi bizim için ayrı bir değer taşıyor. Bunu her zaman söylüyoruz. Mehmet Şen kardeşimizde oyuna sonradan girmesine rağmen görevini başarıyla yerine getirdi. Golleri attı, takımımızı rahatlattı ve 3 puanı bize getirdi. Ben hem kendisini kutluyorum, hem de oynayan oynamayan tüm arkadaşlarımı mücadelelerinden ve inançlarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.
ÖMER: ÖNEMLİ BİR ENGELİ 3-1’LE AŞTIK
Şampiyonluk yolunda önemli bir rakibi ve engeli daha kayıpsız geçtikleri için mutlu olduklarını söyleyen Ömer Hacısalihoğlu, mücadelelerinin karşılığını almaya devam ettiklerini ve sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşacaklarına inandıklarını söyledi. Haftalar ilerledikçe mücadelenin kızıştığını bildiren Ömer Hacısalihoğlu, "Boluspor bizim rakiplerimizden birisi. Çok iyi hazırlandık. Oyunun büyük bir bölümünde iyi mücadele ettik. Daha da farklı kazanabilirdik. Ama Recep arkadaşımızın son dakikalarda çıkardığı top gol olsa mücadele berabere de bitebilirdi. Önce şükrediyoruz. Boluspor galibiyetinin önemini ve değerini burada benim anlatmama gerek yok. Hafta başından beri yaşadıklarınımızı herkes biliyor. O güzellikler karşısında sorumluluklarımız üst düzey olurken, hem yönetimimize, hem seyircimize hem de Konya şehrine karşı tamamen de artmıştı. Allah bize çok güzel bir galibiyet nasip etti. Bu galibiyeti bizi yalnız bırakmayan ve sonuna kadar destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyoruz" şeklinde görüş belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri