Onlar da 'mutlu'

8 hafta aradan sonra iç sahada Anadolu Efes maçında galip gelmeyi başaran Torku Selçuk Üniversitesi’nde yönetim açıklamalarda bulundu. Sarı mavili yöneticiler gelecek günlerin daha iyi olacağını ifade ettiler.

Beko Basketbol Lig’inde ilk yarının son haftasında Anadolu Efes ile karşılaşan Torku Konya Selçuk Üniversitesi, kendi sahasından 76 -72 galibiyet ile ayrıldı.Karşılaşma sonrasında Selçuk Üniversitesi yönetimi açıklamalarda bulundu. Sarı mavili yöneticiler haftalar sonra gelen galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini belirtirken, önemli galibiyet sonrası gelece daha umutlu baktıklarını belirttiler.

“MUTLULUĞUMUZU AİLEMİZLE PAYLAŞIYORUZ”

Selçuk Kartalları’nda Başkan Vekili Hakan Faydasıçok,  “Anadolu Efes’i yenmek her babayiğidin işi değil” derken sözlerini şu şekilde devam ettirdi, “''Üst üste aldığımız mağlubiyetler ve yaşadığımız talihsizlikler, taraftarlarımız kadar yönetim kurulu olarak bizim de canımızı sıkıyordu. Ancak 15.hafta kendi sahamızda aldığımız bu haklı galibiyet; hocamızın ve oyuncularımızın ne denli ivme yükselttiğinin bariz bir kanıtıdır. Anadolu Efes gibi zorlu bir takımı yenmek her babayiğidin harcı değil. Taraftarımız, yönetimimiz kısacası büyük bir aile olarak bu mutluluğu paylaşıyoruz.''

“İNANÇLARINIZI HER ZAMAN TAZE TUTUN”

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Gökhan Çelik ise, ''Spor, ciddiyet ve emek gerektirdiği gibi, fedakarlıkla beslenir. Bu takım , en alt kademesinden en üst kademesine kadar fedakarlık gösteren insanlarla dolu. Başta biz yöneticiler olmak üzere,bir aile olduğumuzun bilincindeyiz. Sezon başından bu yana yaşadığımız bir çok sorun oldu. Çok şükür hepsinin üstesinden gelmeyi başardık. Taraftarlarımızın desteği ve sinerjisi azımsanamaz. İnançlarını her daim taze tutsunlar. Daha nice başarılara beraber imza atacağız.'' şeklinde konuştu.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ”

Genel Sekreter Targun Polat ise '' Yaşanan üzücü mağlubiyetleri geride bıraktık. Sancılı dönemlerimizde aldığımız ivedi tedbirler bizi haklı bir gurura kavuşturdu.Her ne olursa olsun kulübümüzün maddi ve en önemlisi manevi zarar görmesine asla ve asla izin vermeyiz.

Biz, bize inanan oyuncularımız,taraftarımız,çalışanlarımız ve yönetimimizle varız. Ortak paydamız; şehrimizin ve tüm basketbol severlerimizin ,sevgi ve saygı gösterdiği renklerimize ve kulübümüze sahip çıkarak, aydınlık günlere, başarılara, zaferlere ulaştırmak için birlik ve beraberlik içinde bir olmaktır.'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri