Önemli olan bundan sonrası

Bu sezon iyi bir grafik çizerek önümüzdeki sezon Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil etme hakkı kazanan Atiker Konyaspor'un Başkanı Ahmet Şan, kulübün resmi yayın organı olan Konyaspor dergisinin 34.sayısında bir yazı yazarak sezonu değerlendirdi.

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı  Ahmet  Şan Konyaspor Dergisinin 34. Sayısında kaleme aldığı Yazısında yakalanan başarının kalıcı olması gerektiğini vurguladı. Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın yazısında vurguladığı başarının kalıcı olması ile ilgili kesit şu şekilde: “Rüya gibi bir sezonu alnımızın akıyla tamamladık. Ama futbolda dünün ve bugünün olmadığını biliyoruz. Bizim için esas iş bundan sonra başlıyor. Yakalanan başarının kalıcı olması ve üzerine koyarak daha da arttırıp yolumuza devam etmek öncelikli hedefimiz olacaktır. Bunu başarmak için vereceğimiz mücadelede Konya’nın ve şehrin ileri gelenlerinin, Konyaspor’umuza gönül veren herkesin geçmişten daha fazla desteğine ihtiyacımız olduğunun bilinmesini istiyoruz. Evet işimiz bundan sonra daha da zor…

Çünkü üzerimizde artık Türkiye’yi uluslar arası alanda temsil etmenin sorumluluğu da olacak. Konyaspor’umuz tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek. Hem de eleme maçları oynamadan mücadelesine direkt olarak gruplardan başlayarak. Bunun ne kadar büyük bir başarı olduğunun farkındayız. Biz Konyaspor Yönetim Kurulu olarak, takımımızın ilk defa katılacağı UEFA Avrupa Ligi’nde de hem ülkemizi hem de Konya’mızı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz.Büyük bütçelerle ve yıldız diye tabir edilen oyunculardan oluşan kadrolarla değil, teknik heyet-oyuncu birlikteliğinin yönetim-basın ve taraftar üçgeniyle birleşmesiyle ve takım ruhunun sahaya yansımasıyla başarılı olunacağını gösteren Konyaspor’umuzun başarısında emeği bulunan herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri