Önemli olan 3 puan

Konyaspor Genel Menajeri Turgun, Sivas maçında oyundan çok 3 puanın önemli olduğunu söyledi.

Türkcell Süper Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’da Cumartesi günü oynanacak olan Sivasspor maçının hazırlıkları üç puan parolası ile devam ediyor. Konyaspor Genel Menajeri Mustafa Turgun, Sivasspor karşılaşmasında sahadan taraftarı memnun edecek bir skorla ayrılmak istediklerini, önemli olanın iyi oyun değil, 3 puan olduğunu belirtti. Turgun, Tatlıcak Tesislerin’de düzenlediği basın toplantısında, son haftalarda oyuncuların ve teknik kadronun çok fazla eleştirildiğini belirterek, eleştirilerin dozunun önemli olduğunu ve yapıcı olması gerektiğini bildirdi.

Son haftalarda karamsar bir tablo çizildiğini ifade eden Turgun, herkesin kenetlenmesi gerektiğini ve Konyaspor’un tahmin edilen süreden önce 37-38 puana ulaşarak rahatlayacağını söyledi. Turgun, hafta sonu yapacakları Sivasspor maçının son derece önemli olduğunu dile getirerek, “Sivasspor karşısında sahadan taraftarımızı memnun edecek skorla ayrılmak istiyoruz. İyi oyun değil, 3 puan önemli. Teknik ekibe ve oyuncularımıza güveniyoruz” diye konuştu.
Sivasspor’un gücünün farkında olduklarını ve birçok Anadolu takımı için Sivasspor’un ilham kaynağı olduğunu anlatan Turgun, rakiplerine saygı duyduklarını, ancak sahaya puan ya ada puanlar almak için çıkacaklarını bildirdi. Turgun, hafta başında teknik direktör Giray Bulak ile ilgili bazı yöneticilerin açıklaması üzerine yaşanan sıkıntıların da aşıldığını kaydederek, “Hepimiz aynı geminin insanlarıyız. Hafta başında yaşanan bu sorunun çözüldüğünü söyleyebilirim” dedi.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri