Önemli galibiyet aldık

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, Boluspor deplasmanından alınan 3 puanın rakiplerinin puan kaybettiği haftada çok daha değerli hale geldiğini ifade etti

Konyaspor’da Boluspor maçında alınan 3 puanın zirve yolundaki rakipleri Elazığspor ve Akhisar Belediyesi’nin de puan kaybı yaşadığı haftada çok daha fazla değer kazandığını ifade eden Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, “Giresunspor karşısında iç sahada alınan beraberlik sonrasında çıktığımız mücadelede deplasmanda Boluspor önünde elde edilen galibiyet, beraberinde zirve yolundaki rakiplerimiz Elazığspor ve Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor’un da puan kayıpları bizi yeniden Süper Lig yolunda hayata döndürdü ve iddialı bir konuma getirdi. Futbol olarak tatmin edici bir oyun ortaya koyamasak ta hayati önem taşıyan maçı kazandığımız için mutluyuz. Maçtan istemediğimiz bir sonuçla ayrılmış olsaydık fikstürümüze bakıldığında play-off şansımız bile zora girebilirdi. Ama aldığımız galibiyet, rakiplerimizin puan kayıpları ilk 2 iddiamızı biraz daha alevlendirdi. Boluspor çok sert ve agresif bir oyun ortaya koydu. Belki biraz sakin olabilseler istemediğimiz bir sonuç alabilirdik. Takım olarak her zamanki gibi haddimizi bilerek ve disiplinli bir mücadele sergiledik. Bu mücadelemizi kalan 5 haftada da devam ettireceğiz. Alınan 3 puan sevindirici ama kalan 5 haftalık fikstüre bakıldığında ve zorlu rakiplerle oynayacağımız göz önüne alındığında sıkıntı yaşamadan daha istekli, arzulu ve üretken olmak için gayret sarf etmemiz gerekecek” dedi.

Dağlı, hafta sonu sahalarında oynayacakları Akhisar Belediye maçının zor geçeceğini de belirterek, “Rakibimizin bu hafta sahasında kaybederek bize gelecek olması tabiki bir dezavantaj. Akhisar takımı özellikle deplasmanlarda oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla dikkat çeken bir ekip. Zor bir maç olacak. Ancak bu zorluğun üstesinden gelerek kazanmak ve önemli bir engeli kayıpsız geçip yolumuza devam etmek istiyoruz. Buna inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın ardından Boluspor Kulübü başkanının yapmış olduğu açıklamaları da kınadığını sözlerine ekleyen Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, “Bunu sadece taraftarına yönelik bir açıklama olarak algılıyorum. Kendisini bir yönetici olarak çok iyi anlıyorum. Sahadaki futbolcuların agresif tutumları, futbol dışı sertlikler, yardımcı hocaların saha kenarında takla atmaları, oyun dışına gönderilmeleri ve başkanın açıklamaları birbiri ile çok örtüşüyor. Final olarak gördükleri maçta yaşadıkları aşırı motivasyon bize avantaj olarak geri döndü. Yöneticilerin maç sonu açıklamalarında daha sağduyulu ve gerçekçi olarak hedef saptırıcı, tribünlere oynayan davranışlardan uzak durmaları gerekiyor” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri