Öncelik iç transfer

Konya Anadolu Selçukluspor’da teknik direktör sorununun aşılması ardından rota transfere çevrildi. Yeşil beyazlılarda ilk hedef iç transferi noktalamak.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da teknik direktörlük görevi için anlaşılması ardından rota transfere çevrildi. Futbol Komitesi Üyesi Mehmet Ay önceliklerinin iç transfer olduğu belirterek şunları söyledi; “Zafer Hoamız ile ayrıntılı bir toplantı gerçekleştireceğiz. Ardından da iç transferde kadromuzda kalmasını istediğimiz oyuncular ile görüşmeye başlayacağız. Daha çok genç isimlerle yola devam etme kararındayız. Daha yarışmacı ve daha genç bir takım oluşturma gayreti içerisinde olacağız. İlk olarak iç transfer ve Konyaspor’dan gelecek oyuncuların sözleşmelerini tamamlamak istiyoruz. Sonrası  için daha iyi olacaktır.”

“DIŞ TRANSFERDE TİTİZ OLACAĞIZ”

Dış transfer konusunda hata yapmak istemediklerini belirten Mehmet Ay, “Dediğim gibi iç transfer ve Konyaspor’dan aramıza katılacak arkadaşların belirlenmesi ardından işimiz çok daha kolay olacaktır. Ligin tecrübeli isimlerimizi aramıza katarken bütçe konusu da oldukça önemli. Aynı zamanda dış transferde aramıza katacağımız isimlerin ileride Torku Konyaspor’da oynayabilecek kapasiteye de sahip olması gerekiyor. Bu bizim kulüp hedeflerimiz açısından oldukça önemli. Bu nedenle de dış transferde daha titiz davranacağımızı ifade edebilirim.”

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri