Onar: Sezonu başarılı bitirdik

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde sezonu 26 puanla 7.sırada tamamlayan Ereğli Belediyespor’da gözler gelecek sezona çevrildi.
Play-Off’lara kalan ancak ilk seride Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom’a yenilerek sezonu kapan Yeşil-Beyazlılar gelecek sezonun hazırlıklarına ara vermeden başladı. Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar ile Kulüp Başkanı Fethi Ertekin biraraya gelerek takımda gidecek ve kalacak oyuncuları belirlerken, transfer edilmesi gereken oyuncularında listesi belli olmaya başladı. Yeşil-Beyazlı yönetimin önümüzdeki günlerde transfer çalışmalarına başlayacağı ve yeni sezonda güçlü bir kadro ile mücadele etmeyi planladığı öğrenildi.
İyi bir sezon geçirdiklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar” Biliyorsunuz geçen sene kadroda yer alan ve elimizde tutmak istediğimiz oyuncuları diğer takımlara kaptırdık.  Fakat bu sene, geçen seneki kadrodan daha genç bir kadro kurduk. Bu sene kadroda yer alan pasörümüz, smaçörümüz genç oyuncular. Bu sene de bazı talihsizlikler yaşadık. Örneğin yabancı oyuncularımız sezon içinde 4 maç içinde yer alamadılar. İkinci devrenin ortalarında liberomuz hastalanarak birkaç maça katılamadı. Buna rağmen ligi 7. sırada tamamladık. Sezon boyunca da küme düşmeyi aklımıza hiç getirmedik zaten. Yeni sezonda da güçlü bir kadro ile ligde mücadele etmeyi planlıyoruz. Bunun içinde çalışmalarımıza başladık” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri