Onar: Beşiktaş’ı yenmek istiyoruz

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor, Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Beşiktaş maçına odaklandı.

Sezonun ilk yarısında rakibini deplasmanda set vermeden geçen Yeşil-Beyazlılar, İstanbul ekibinden rövanşı da alarak ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapmak amacında.

Ligin ilk etabının son iki haftasında yakaladığı çıkışla devre arasına 14 puanla 7. sırada giren temsilcimiz, 15 puana sahip Beşiktaş’ı yenerek yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor. Zorlu maçın hazırlıklarını Antrenör Ahmet Ata Onar nezaretinde Ereğli Kapalı Spor Salonunda günde çift antrenman yaparak sürdüren Ereğli Belediyespor’da herhangi bir eksik bulunmuyor. Yeşil-Beyazlı ekibin tecrübeli çalıştırıcısı Ahmet Ata Onar, ilk yarı sonunda yakaladığı çıkışı Beşiktaş karşısında da sürdürmek istediklerini belirterek, “Salona galibiyet için çıkacağız” dedi.
Onar,” Bu hafta kendi sahamızda ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş’ı ağırlayacağız. Her iki takım içinde zor maç olacak. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımımızda moraller yüksek. Salon ve seyirci avantajını kullanarak ikinci yarıya moralli başlamak istiyoruz. Ereğlili sporseverleri Cumartesi günü maçımıza bekliyoruz” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri