Önallar’dan yarım asırlık tecrübe

Ürettiği tarım ilaçlama makinesi ile fuarın ve Türkiye’nin en büyük ilaçlama makinesine sahip Önallar Tarım yarım asırlık tecrübesi ile fuarın en dikkat çeken firmaları arasında yerini aldı.

Fuar alanında 4. holde bulunan Önallar Tarım misafirlerini ağırlıyor. Fuar ve Firma hakkında bilgi veren Önallar Tarım Üretim Müdürü Orhan Mücahit, “Önallar Tarım 51. yılını kutluyor. İlaçlama sektöründe Türkiye’nin ilk ve önde gelen firmaları arasında yer alıyoruz. Fuarda sergilediğimiz ilaçlama makinemiz Türkiye’nin ve fuarın en büyük ilaçlama makinesi unvanını elinde bulunduruyor. 4 bin 200 litrelik bir kapasiteye sahip. Makinemizin iş genişliği 24 metre. Ancak bu genişliği talebe göre makinemizi 34-36 metreye kadar çıkarabiliyoruz.

Üretimin yüzde 50’sini ihracatta yüzde 50’sini iç pazara pazarlıyoruz. Geçen yılki verimlere göre şu anda Türkiye’nin en büyük ilaçlama firması konumundayız. Kalitemiz; tecrübemiz, uzmanlığımız ve araştırmalarımızdan geliyor. Bu, 50 yıllık bir faaliyetin sonucu. Yurtiçi ve yurtdışı müşteri ile çalışma yeteneği ve iş birliği, Önallar’ı fonksiyonel eğilim ve teknolojik gelişmesinde zirveye çıkardı. Bu sene fuara ilgi her zamanki gibi oldukça yoğun yaşanılan bu yoğunluktan oldukça memnunuz. Bu sene dijital tarıma bir dönüş var. Çiftçilerimizden bu konu üzerinden yoğun bir talep aldık. Yeni yatırımlarımız ve AR-GE çalışmalarımızla teknolojiyi yakından takip ediyor ve bu bağlamda ürünler üretiyoruz. Çiftçilerimizde artık tonajlı ürünlere dönüşler var bu durumda bizi oldukça memnun ediyor.

Fuarın böyle olması güzel yurtdışından da yoğun bir katılım olduğunu gözlemliyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri