Omurga çatladı

Torku Konyaspor'da ileri ve geri dörtlüde forma giyen futbolcuların sözleşmesi sona ererken, yeşil-beyazlı yönetim, öncelikle bu oyuncularla masaya oturacak.

Torku Konyaspor'da ileri ve geri dörtlüde forma giyen futbolcuların sözleşmesi sona ererken, yeşil-beyazlı yönetim, öncelikle bu oyuncularla masaya oturacak. Özellikle Gekas, Djalma, Hlep ve Hasan Kabze gibi oyuncularla anlaşma zemini aranacak

Torku Konyaspor’da lig yeni bitmesine rağmen, gözler şimdiden yeni sezona çevrildi. Özellikle ileri ve geri dörtlüde görev yapan oyuncularla anlaşma yoluna gidilecek.  Yeni sezonda, iskeleti bozmadan yapılacak yeni transferlerle üst sıraları zorlayacak bir kadro oluşturulması planlanan yeşil-beyazlı takımda muhtemelen önümüzdeki hafta başında Konya’ya gelecek teknik direktör Mesut Bakkal ile toplantı yapılarak çalışmalara start verilecek. Gekas, Djalma, Hlep ve Hasan Kabze gibi futbolcuların takımda kalması yönündeki görüşler ağırlık kazanırken, bu futbolcularla biri görüşme daha yapılacak. İç transferini şekillenmesinin ardından dış transfer  masaya yatırılacak ve çalışmalara zaman geçirmeden başlanılacak. Yönetim ve tekniki direktör Mesut Bakkal arasındaki toplantıda ayrıca, yeni sezon kamp programı da netleştirilecek.

GEKAS'TAN 13 GOL

Torku Konyaspor'da, sezoınun en golcu ismi Gekas oldu. Kartallar,  Spor Toto Süper Ligde 2013-2014 sezonunda oynadığı maçlarda 48 gol attı.. Sezonun ilk yarısında 2 gol atan golcu futbolcu Theofanis Gkekas, ikinci devredeki performansıyla gol sayısını 13'e çıkarttı. Gekas, 12 golle  Konyaspor tarihinin en golcü yabancı oyuncusu ünvanını da elde etti. Yunan golcu Theofanis Gkekas, sezonun ikinci devresinde deplasmanda oynanan Kasımpaşa. ve Bursaspor maçlarında 2'şer, iç sahada oynanan Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçında ise 3 gol atma başarısını gösterdi. Theofanis Gkekas'ı 6'şar golle Hasan Salih Kabze ve Djalma Campos izlerken, Konyaspor adına 1 golü ise 2-1 kazanılan Çaykur.Rizespor maçında, rakip oyuncu Oboabona kendi kalesine attı. Torku Konyaspor'da 13 futbolcunun imzasının bulunduğu gol dağılımı şu şekilde oldu. Theofanis Gkekas (13 gol). Selim Ay (1 gol). Ali Çamdalı (3 gol). Djalma Campos (6 gol). Hasan Salih Kabze (6 gol). Mehmet Güven(1 gol). Tomas Borek (3 gol). Aliaksandr hleb (2 gol). Erdal Kılıçaslan (3 gol). Recep Aydın (5 gol). Ömer Ali Şahiner (2 gol). Funnar Heidar Thorvaldsson (1 gol).Jagos Vukovic (1 gol)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri