Ömür boyu mutluluklar

Gazetemiz eski Yazı İşleri Müdürü ve Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Araştırma Görevlisi Ali Özcan, hayatını Hülya Söylemez ile birleştirdi

Gazetemiz eski Yazı İşleri Müdürlerinden Ali Özcan, Beyşehir’in sevilen ailelerinden Fatma ve Mahmut Söylemez çiftinin kızları Hülya ile hayatını birleştirdi. Hülya ve Ali çifti için ilk olarak önceki gün akşam Beyşehir Göl Düğün Salonu’nda düğün töreni düzenlendi. Oğullarının mürüvveti için Gümüşhane’den gelen Hava ve Mustafa Özcan ile diğer yakınları düğün boyunca gönüllerince eğlenirken, Hülya Söylemez’in annesi Fatma ve babası Mahmut Söylemez tüm davetliler ile yakından ilgilendi.

KAYINPEDER HEM ÇALDI HEM SÖYLEDİ

 

Hülya ve Ali çiftinin düğünlerinin en ilgi çeken ayrıntısı hiç şüphesiz gelin hanımın babası Beyşehir’in sevilen sanatçılarından Mahmut Söylemez’in kendi sazı ve sözü ile kızının düğününü yapması idi.

Çiçeği burnunda kayınpeder Mahmut Söylemez, kızının düğün töreninde kendisi oynamadı ama kendi çalıp söylediği birbirinden güzel ve hareketli türküler ile hem damat yakınlarını hem kendi yakınlarını gece boyunca pistten indirmedi.

Hayatlarını birleştiren Hülya ile Ali Özcan çiftine kurdukları yeni yuvalarında bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diler her iki aileyi tebrik ederiz.

 

ALİ SAİT ÖGE

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri