Ömer: Yola devam edeceğiz

Hacettepe ile zor bir maça çıkacaklarını ancak zoru kolaya çevirmenin kendi ellerinde olduğunu ifade eden Konyasporun tecrübeli futbolcularından Ömer Hacısalihoğlu, kazanarak yollarına kayıpsız devam etmek istediklerini söyledi.
Geride kalan 11 hafta sonunda ortaya koydukları performans ile süper lige yükselme konusunda en iddialı takımın Konyaspor olduğunu herkesin gördüğünü belirten Ömer Hacısalihoğlu, “Mücadelenin üst düzeye çıktığı Bank Asya 1.Lig’de şu an hak ettiğimiz yerde olduğumuzu söylemeliyim. Ama önemli olan bunu istikrarlı bir hale getirmek ve liderliğimizi sezon sonuna kadar devam ettirebilmek. Bunun yolu da oynadığımız maçlarda gerekli olan puanları almaktan geçiyor. Hacettepe Spor ligdeki konumu itibariyle şiddetle puana ihtiyacı olan bir ekip. Ama bu bizi ilgilendirmiyor. Takım olarak şampiyonluğa giden yolda bizim puan ihtiyacımız diğer rakiplere oranla daha fazla. Zor maç olacak.  Ama zoru kolaya çevirmek bizim elimizde. Bunu biliyoruz. Sahada elimizden gelen mücadeleyi sergileyerek istediğimiz sonuçla yani 3 puanla ayrılacağımıza inanıyoruz. İyi oyunculardan kurulu inançlı ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Bu iyi gidişimizi hafta hafta sürdürerek sezon sonunda şampiyonlukla taçlandıracağız” dedi.
BANK ASYA’DA 7 MAÇ VAR
Bank Asya 1.Lig'de 12. haftanın maç programına göre bugün; Hacettepe-Konyaspor maçıyla birlikte 7 karşılaşma oynanacak. Günün maçları saat 13.30’da başlayacak.. Programa göre; lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Boluspor, Dardanelspor’u konuk edecek. Hakem; Hakan Ceylan. Çaykur Rizespor-Orduspor l-maçında Serkan Çınar düdük çalacak.  Kocaelispor-Kartalspor maçının hakemi ise Mürvet Sezer. Mersin İdmanyurdu-Kardemir Karabükspor, haftanın derbi maçında karşı karşıya gelecekler. Hakem; Abdullah Yılmaz. Giresunspor-Altay maçında Bünyamin Gezer ve Adanaspor-Kayseri Erciyesspor maçında ise Hakan Özkan görev yapacak.. Haftanın kapanış maçı Pazartesi günü saat 20.00’de zirvenin iki iddialı takımı Karşıyaka ile Bucaspor arasında yapılacak. Bu maçta ise İlker Meral düdük çalacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri