Ömer: Endişe edilecek bir durum yok

Konyasporun savunma oyuncularından Ömer Hacısalihoğlu, her takımın yaşayabileceği inişli-çıkışlı dönemi kendilerinin iki haftadır yaşadığını belirtirken, ortada endişe edilecek bir durumun olmadığını ve Dardanelspor maçında Konyaspor gibi oynayarak çıkışa

Takımın son durumunu değerlendiren  Ömer Hacısalihoğlu, “Alınan her puanın değerli olduğunu biliyoruz. İlk yarı ile ikinci yarının ilk iki haftasını kıyasladığımızda sadece 3 puan geride olduğumuz görülür. Sadece 1 puan topladık. Ama ikinci devrede dediğimiz gibi şampiyonluk için 30 ila 32 puan yetecektir. Herkes görecek ki alt sıralarda bulunan takımlar puan alacak, ligin zirvesinde bulunan takımlarda buna paralel olarak bizim gibi puan kaybedecekler. Her takımın yaşayabileceği inişli-çıkışlı bir dönem vardır. Bizde iki haftada onu yaşadık. İki maçta 1 puan alabildik. Ama Dardanelspor maçıyla başlayan seride toparlanarak 4.ve 5.haftalarda gerçek Konyaspor’u herkese izlettireceğiz. Buna bizde inanıyoruz. Sürekli konuşuyor ve toplantılar yapıyoruz. İlk hafta aldığımız beklenmedik yenilginin moral bozukluğuyla Erciyesspor maçındaki sonuç ortaya çıktı. Ama şimdi o moral bozukluğunu üzerimizden attık ve iyi durumdayız. Çok fazla büyütülecek bir durum söz konusu değil. Camiamız rahat olsun ve sıkıntı yapmasın. Gerekenleri yapıp ve bu hafta sonu oynayacağımız Dardanelspor karşılaşmasını kazanarak inşallah çıkışa geçeceğiz” şeklinde görüş belirtti.

Ligin zirvesinde oynayan takımların bundan sonraki haftalarda da puan kayıpları yaşayacağını sözlerine ekleyen Ömer Hacısalihoğlu, “Alt sıralarda bulunan takımların puan kazanıp, zirveye oynayan takımların puan kaybetmesiyle şampiyonluk baraj puanı daha da aşağıya düşecek. İlk yarı topladığı puanı ikinci yarı hiçbir takım toplayamaz. Biz ilk iki haftada puan kaybetme ve kötü oynama lüksümüzü kullandık. En iyi şekilde hazırlanarak bu hafta sonu oynayacağımız Dardanelspor maçından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri