Ömer Ali ve Recep’ten rakiplere göz dağı

Torku Konyaspor’un genç oyuncuları Ömer Ali Şahiner ve Recep Aydın yaptıkları açıklamalar ile rakiplere göz dağı verdi. Genç oyuncular her şeyin sahada belli olacağını ifade etti

Torku Konyaspor’un 2 genç oyuncusu Ömer Ali Şahiner ve Recep Aydın yeni sezonla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başarılı iki oyuncu iyi bir ekip olduklarını ve bunu sahadaki mücadeleleri ile kanıtlayacaklarını ifade etti.

RECEP AYDIN: KENDİMİZE GÜVENİYORUZ

Spor Toto Süper Lig'de iki sezon aradan sonra yeniden mücadele edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Recep Aydın, yoğun ve yorucu antrenman temposunun kendilerine lig maratonunda faydalı olacağını bildiklerini ve tek düşüncelerinin Süper Lig'de Torku Konyaspor'u en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Aydın, "Burada gerçekten çok iyi bir çalışma ortamımız var. Yoğun ve yorucu tempoda çalışıyoruz. Geçen sezon elde ettiğimiz şampiyonluğun ardından artık bu sene bizden beklentiler Süper Lig'de olduğumuz için biraz daha farklılaştı. Biz kendimize güveniyoruz. Kesinlikle küme düşme endişemiz yok. Çünkü bu takımda inanılmaz bir birliktelik var. Herkes birbirini seviyor ve sayıyor. Bu özelliğimizin yanı sıra takım ruhunu ve mücadelesini sahaya yansıtmamız rakipler karşısında bizim en büyük artımız olacak. Şunu tüm samimiyetimle söylüyorum; başkalarının ne düşündüğü değil bizim neler yapabileceğimiz önemli. Zaten bu da ligdeki sıralamamızı belli edecek. Biz inancımız, mücadelemizi en iyi şekilde yaptığımız zaman istediklerimizi alacağımıza inanıyoruz. İnşallah hem Süper Lig'de ilk kez mücadele edecek ben ve benim gibi genç arkadaşlarımın gayretiyle ve ağabeylerimizin de tecrübe ve katkılarıyla Torku Konyaspor'u iyi yerlerde izlettirme imkanı buluruz" diye konuştu.

ŞAHİNER: HERKES KONYASPOR’U SAHADA GÖRECEK

Torku Konyaspor’un genç yıldızı Ömer Ali Şahiner ise, lige kadar olan süreyi en iyi şekilde değerlendirip sezona en hazır durumda gireceklerine inandığını ve takım olarak kendilerinin küme düşme gibi bir endişelerinin kesinlikle bulunmadığını ifade etti.

Şahiner, "Yoğun bir tempoda çalıyoruz. Bunun bizim için gerekli olduğunun farkındayız. Takımımızın geçen seneden neredeyse tümünün kalması yeni gelen arkadaşların uyum sorununu çabuk atlatmasını sağladı. Burada hem kaldığımız konakladığımız yerde olsun hem çalıştığımız yerde olsun iyi ve güzel bir ortamımız var. Hazırlık maçlarının yoğunluğuna da girdik. Lige kadar olan süreci iyi geçirip hazır olacağız. İstenilen Torku Konyaspor’u herkese izleteceğiz" dedi. Ömer Ali Şahiner, hedef konusunda basında yazılanların kendilerini ilgilendirmediğini ve gereken cevabı sahada vereceklerini belirterek, " Torku Konyaspor küme düşmemeye oynayacak diye bir düşünce var. Asla bizim böyle bir endişemiz yok. Biz kendi mantalitemizi ve hocamızın oyununu sahaya yansıttığımız zaman ligde güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Çok parlayacak ve kendini gösterecek oyuncularımız var, farklı bir Torku Konyaspor izlettireceğimizden eminim" dedi

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri