Ömer Ali gün sayıyor

Yeni sezon hazırlıklarına başlamak için yapacağı kongrenin hazırlıklarına devam eden Şekersporda bir taraftan sessizlik devam ederken, Ömer Ali Şahiner transferinde ise sıcak gelişmeler yaşanıyor

Yeni sezon hazırlıklarına başlamak için yapacağı kongrenin hazırlıklarına devam eden Şekerspor’da bir taraftan sessizlik devam ederken, Ömer Ali Şahiner transferinde ise sıcak gelişmeler yaşanıyor

 

Konya Torku Şekerspor’un genç yeteneği Ömer Ali Şahiner, Süper Lig hayallerine kavuşmak için gün sayıyor. Yeni sezon çalışmalarını büyük bir sissizlik içinde yürüten Konya Şekerspor’da Ömer Ali’nin transferi için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Genç yetenek için 1 milyon TL transfer ücreti isteyen yeşil-beyazlı yönetime her gün yeni bir teklif geliyor. Ömer Ali Şahiner’in menajerinin konu ile ilgili dün Konya’ya geldiği ve Şekersporlu yöneticiler ile yeniden bir araya geldiği ise gelen haberler arasında.

Ömer Ali’yi isteyen Süper Lig kulüpleri arasında bulunan Eskişehirspor, konu ile ilgili biraz rahat davranırken, yeşil-beyazlı yönetime henüz resmi bir teklif yapmadı. Geçtiğimiz günlerde 500 bin TL’lik bir teklifle Şekerspor’un kapısını çalan Kardemir Demir Çelik Karabükspor ise yaptığı teklifte artışa giderken, genç yeteneğin satışından da Şekerspor’a pay vermeyi teklif ettiler. Ayrıca Ömer Ali ciddi şekilde ilgilenen takımlardan birisi olan Sivasspor da başarılı futbolcu içen 500 bin TL’lik bir transfer teklifi sundu. Ömer Ali’yi yeni sezonda kadrosunda görmek isteyen temsilcimiz Konyaspor ise konu ile ilgili yaptığı çalışmaları büyük bir gizlilikle sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezonu orta sıralarda tamamlayan yeşil-beyazlı temsilimiz Konya Torku Şekerspor, yeni sezon hazırlıklarını büyük bir sessizlik içinde yürütüyor. Çalışmalarını resmiyete dökmek için yapacağı olağan genel kurulu bekleyen yeşil-beyazlıların, transfer çalışmaları ve teknik adam konusunda 15 Haziran’dan sonra açıklamalar yapması bekleniyor. Şekerspor, teknik adamı Mustafa Çapanoğlu, geçtiğimiz günlerde yeşil-beyazlı ekipte yollarına devam edeceklerini açıkladı, ancak yönetim kurulu bu konuda da sessizliğini devam ettirdi.

Ayrıca Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz hafta içinde yapmayı planladığı ancak salt çoğunluğu sağlayamayarak ertelediği kongresini 15 Haziran Cuma günü yapacak. Şekerspor’un çoğunluğu bakılmaksızın yapacağı kurulu yine aynı saatte ve Konya Şeker Fabrika Binası’nda gerçekleştirilecek. Şekerspor, gerçekleştirilecek kongrenin ardından iç ve dış transfer çalışmalarına hız verecek. Temsilcimizde mevcut bulunan 12 kişilik yönetim kurulu, 10 günlük zaman içerisinde rutin çalışmasına devam edecek. Ayrıca yeşil-beyazlılarda, yönetim kurulu üye sayısının 15 Haziran’da yapılacak kongrede çoğaltılması planlanıyor. 12 kişilik yönetim kurulu sayısının kaça çıkacağı ve kimlerin yönetime dahil edileceği ise önümüzdeki 10 günlük zaman içinde belli olacak.

Yavuz Erence’nin yeniden güven tazelemesi beklenen kongrede değiştirilmesi planlanan yönetim kurulunda bulunan isimler ise şunlar: Yavuz Erenece, Dede Ülker, Muhterem Küçüktongur, Fahrettin Cankurt, Abdullah Kocabaş, Mehmet Çınar, Mehmet Loraslı, Semih Namal, Kamil Çomak, Tarhan Ünlüer, Fatih Hıdıroğlu ve Necati Batı. Yönetimde yapılacak olan değişikliklerin çalışmalarını büyük bir sessizlikle sürdüren Şekerspor’da yeni yönetime girecek isimler konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Yeşil-beyazlı ekipte geçtiğimiz ayın sonunda 16 futbolcunun sözleşmesi sona erdi. 16 futbolcunun içerisinde 6 futbolcu da kiralık olarak bulunuyor. Devre arasında Beşiktaş’tan Erkan Reşmen, Fenerbahçe’den Hasan Erbey, Karşıyaka’dan kaleci Necati Yılmaz, Boluspor’dan Orhun Öztürk ve Orduspor’dan Sinan Turan Şekerspor’a kiralık olarak gelen isimler oldu. Fatih Sandallı ise Anadolu Üsküdar’dan sezon başında kiralanmıştı. Yeşil-beyazlılarda 9 oyuncunun sözleşmesi sona erdi. Bu oyuncularla sözleşme yenilenmediği takdirde oyuncular bedelsiz serbest kalacak. Sözleşmesi biten oyuncuların isimleri şu şekilde: Akın Vardar, Ali Melih Özçelik, Bilal Aziz Özer, Eren Görür, Kemal Samet Özen, Mehmet Balban, Okan Koç, Tanju Yavuz, Özgür Çelik.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri