Ömer Ali Fenerbahçe’ye gitti mi?

Şekerspor BAL takımında yıldızı parladıktan sonra A takıma seçilen ve başta Fenerbahçe olmak üzere büyük kulüplerin ilgisini çeken Ömer Alinin Fenerbahçe ile anlaştığı öne sürülüyor.

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın birçok maçta son dakikalarda görev verdiği genç oyuncu kısa zamanda sergilediği mücadeleyle Türkiye’deki birçok kulübün dikkatini çekti. Ara transferde özellikle Fenerbahçe yönetimi Şekersporlu yöneticilerin kapısını çalarak genç oyuncuya sarı-lacivertli formayı giydirmek istedi. Şekerspor yönetimi, Fenerbahçe kulübünün ısrarları üzerine topu Teknik Direktör İsmail Kartal’a atınca, tecrübeli çalıştırıcı “Ömer Ali’nin Fenerbahçe’de oynamasını isterim” diyerek son kararın yönetime ait olduğunu söylemişti. Ara transfer dönemi sona erince Ömer Ali konusu askıya alınmış, İsmail Kartal son olarak “Ömer Ali’nin durumu sezon sonunda belli olacak” diyerek transfere noktayı koymuştu.

Ancak, Şekerspor’a geldiği günden beri genç oyunculara büyük önem veren İshak ve Ömer Ali’yi Türk futbolunun geleceği olarak gören tecrübeli çalıştırıcının, genç oyuncuyu kademe grubundaki maçların aksine klasman grubunda oynanan maçlarda 18 kişilik kadroya almaması, Ömer Ali’nin tekrar Bal takımla maçlara çıkması kamuoyunda “acaba Ömer Ali Fenerbahçe’ye gitti mi” sorularını gündeme getiriyor. Şekerspor yönetimi bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmazken, sezon sonunda bu transferin gerçekleşeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Ömer Ali’yi satarak bu transferden önemli bir gelir elde etmeyi düşünen yönetimin de bu oyuncunun maç eksiğini kapatması ve olası bir sakatlıktan korunması için Bal takımda forma giymesini istediği belirtiliyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri