Ömer Ali evine sakat döndü

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubunda hafta sonu karşı karşıya geleceği Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

2. maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar, tüm hesapları galibiyet üzerine yapıyor. İstanbul maçının ardından Belek kampına geri dönen ve çalışmalarına ara vermeden başlayan temsilcimiz Tavşanlı Linyitspor ile bir hazırlık maçı yaptı. Teknik adam Altıparmak’ın genç isimlere şans verdiği karşılaşmada yeşil-beyazlılar 2-1 mağlup oldu.

Bugün yapacağı çalışma ile kampı noktalayacak olan yeşil-beyazlılar, yarın Konya’ya dönecek ve tesislerinde Manisa maçı için kampa girecek. Öte yandan yeşil-beyazlılarda sakatlıklar Manisa maçı öncesinde can sıkıyor. Sakatlığı devam eden Samet Gören, tedavisi için İzmir’e gönderildi. Ayrıca Şenol Ustaömer yönetimindeki U 18 Mili Takımına giden başarılı futbolcu Ömer Ali, Valentin Granatkin Turnuvası’ndan sakat döndü.
Finlandiya maçında sağ ayak bileğinden sakatlanan ve Azerbaycan önünde de sakat haliyle forma giyen Ömer Ali’nin durumu daha da kötüye gidince tüm camia yaşanan sakatlığa üzüldü. Genç yetenek Ömer Ali’nin Mr’ı çekilecek ve Gören’in ardından İzmir’e Bülent Zeren’e gönderilecek. Başarılı futbolcun sakatlığının ne kadar süreceği ve formasından ne kadar uzakta kalacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.
Ara transfer döneminde ise takımın ihtiyaç duyduğu mevkilere üç önemli isme imza attıran temsilcimiz, transferi kapattı. Eksiklerini tamamladıklarını belirten yönetim kurulu üyeleri transferi kapattıklarını genç, gelecek vadeden sürpriz bir isim olmadıkça kimseyle görüşmeyeceklerini belirtti. Temsilcimiz Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor’da forma giyen stoper Bahadır Sekizkardeş, Bucaspor’dan forvet Erman Özcan ve Kardemir Demir Çelik Karabükspor’dan forvet Abdullah Apak’ı renklerine bağlamıştı.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, genç futbolcusu Ömer Ali’nin sakatlığına üzüldüklerini söyledi. Yetenekli oyuncularını en kısa zamanda aralarında görmek istediklerini ifade eden Altıparmak; “Ömer Ali talihsiz bir sakatlık geçirdi ve birazda üziren gidince durumu daha da kötüleşti. Bu durum hepimizi üzdü. İnşallah bir an önce tedavisi tamamlanır ve aramıza döner” dedi.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise Manisa ile önemli bir kupa sınavına çıkacaklarını söyledi. Geçtiğimiz gün Beşiktaş’ın Kasımpaşa’ya mağlup olması ile Manisa ile oynayacakları karşılaşmanın çok daha farklı bir boyut kazandığını belirten Erence; “Beşiktaş’ın aldığı yenilgi Manisa’nın iştahını kabarttı. Bize karşı alacağı bir galibiyet Manisa’nın gruptan çıkmasını sağlayacak. Kazandığımız zaman bizde iddialı duruma geçeceğiz. Onun için her iki taraf içinde önemli bir maç olacak. Bunun bilinci ile kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Tüm Konya ve taraftarlarımızın desteği ile hep birlikte takımı çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Manisa maçında onların bize vereceği destek ile grupta ikinci galibiyetimizi alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
MANİSA KAZANIRSA ÇEYREK FİNALE YÜKSELECEK
Ziraat Türkiye Kupası D Grubu’nda 3 maçta 5 puan toplayan ve liderliğini devam ettiren Manisaspor, pazar günü oynayacağı Konya Şekerspor maçını da kazandığı takdirde adını çeyrek finale yazdıracak. Halen 5 puanla grupta liderliğini sürdüren Manisaspor, bu maçtan da galip ayrılması durumunda, çeyrek finale yükselmeye hak kazanacak. Manisaspor’un alacağı diğer sonuçlarda ise gruptan yükselecek takımları kalan maçlar belirleyecek. En son 2006-2007 sezonunda kupada çeyrek final oynayan Manisaspor, çeyrek finalde Beşiktaş’a ilk maçta 4-0 yenilmiş, rövanşta 2-0 galip gelmesine rağmen elenmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri