Ömer Ali Eskişehire yakın

Şekersporun bu sezon en istikrarlı futbolcusu olan Ömer Ali Şahiner, Süper Lig takımlarının gözdesi

Karabük, Eskişehir, Sivas, Antalya ve Gençlerbirliği’nin kadrosunda görmek istediği genç isim Eskişehir’e göz kırpıyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2011 ve 2012 futbol sezonunu, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadığı Tokatspor maçı ile noktaladı. Geçtiğimiz sezonda yeni bir kadro ile mücadele eden ve beklenileni veremeyen Şekerspor’da yeni sezon hazırlıkları önümüzdeki günlerde başlayacak. Geride kalan sezonun başında Süper Lig ekipleri Bursaspor ve Antalyaspor’un transfer listesinde olan başarılı futbolcu Ömer Ali Şahiner, bu transfer döneminin de en gözde futbolcularından birisi.

Şampiyonluk hesapları yaptıkları gerekçesi ile geçtiğimiz sezon Antalyaspor ile prensipte anlaşan Ömer Ali Şahiner’i Süper Lig’e göndermeyen Şekerspor ile başarılı futbolcu bu transfer döneminde ayrılık kararı aldı. Geçtiğimiz hafta başında Kulüp Başkanı Yavuz Erence ve menajeri aracılığı ile bir görüşme yapan Ömer Ali Şahiner, ayrılma kararı aldı. Yapılan görüşmede başkan Erence, genç futbolcuyu bu sezon Süper lig’de görmek istedikleri konusunda görüş bildirdi.

31 Mayıs 2012 tarihinde sona sözleşmesi sona erecek olan Ömer Ali Şahiner’i Karabük, Eskişehirspor, Sivasspor, Antalyaspor ve Gençlerbirliği renklerine bağlamak için mücadele ediyor. Bu takımlar arasında Kardemir Demirçelik Karabükspor ve Eskişehirspor, Şekerspor ile Ömer Ali’ye resmi teklifti yapan ilk takım oldu. Taraflar arasında yapılan görüşmeler Kulüp Başkanı Yavuz Erence’nin Umre ziyaretinden sonra netleşecek. Ayrıca genç futbolcu Ömer Ali Şahiner de bu hafta sonu Umre yolculuğuna çıkacak.

Yapılan transfer görüşmeleri ile ilgili açıklamalar yapan genç yetenek Ömer Ali Şahiner, önümüzdeki sezon Süper Lig’de forma giymek istediğini söyledi. Bu konuda kulübünün kendisine yardımcı olduğunu ve önünü açtığının altını çizen Ömer Ali; “Önümüzdeki sezon beni renklerine bağlamak isteyen 5 Süper Lig takımı var. Bunların arasında ilk resmi teklifi yapan Karabük ve Eskişehirspor oldu. Kulübüm ve ben anlaşma sağlandığı takdirde bu kulüplerden birinde forma giyme şansım olacak. Ancak Karabük’ün şu an başında bir teknik adamı olmaması beni biraz düşündürüyor. Öte yandan Eskişehirspor’un teknik adamı Ersun Yanal, aynı zamanda benim milli takımdan hocam. Dolayısı ile Yanal hocam ve ben birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Transferim konusunda da kendisi ile bir görüşmem oldu. Benim gönlüm Eskişehir’den yana ancak kulübümün menfaatleri de benim için önemli. Taraflar arasında anlaşma sağlandığı takdirde Eskişehir’de forma giymeyi düşünüyorum” diye konuştu.

2011-2012 futbol sezonundaki performansını da değerlendiren Ömer Ali Şahiner; “Ekip olarak lige iyi başlayamadık Bende bir takım problemlerle ilk haftalarda istenileni veremedim. Ekip olarak takımın iskeletini bozduk ve yeni bir yapılanma içine girerek tamamen farklı bir yüzle lige başladık. Dolayısı ile hedefimiz doğrultusunda skorlar alamadık. İkinci yarıya ise Play-Off hedefi ile başladık ancak istikrarlı bir görüntü ortaya koyamadık. Son haftalarda toparlandık ancak hedefimize ulaşamadık. Bundan sonraki tek hedefim Konya ve Konya futbolunu Türkiye’de en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

BURAK TAŞPINAR

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri