Ömer Ali: 17 maçın hepsi bizim için final

Torku Konyaspor’un genç futbolcusu Ömer Ali Şahiner, hedefin süper lig olduğunu söyledi.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve tek düşüncelerinin sezonun kinci devresine iyi bir başlangıç yaparak sezon sonunda kendilerini Süper Lig'e taşıyacak puanları toplamak olduğunu belirten Ömer Ali Şahiner, hedeften kesinlikle kopmadıklarını dile getirdi ve devre arası çalışmalarıyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı.

"Kamp dönemi bizim için gerekli olan çalışmaların yapıldığı yorucu bir program dahilinde geçti. Hazırlık maçlarımızın olduğu gün bile antrenman yaptık. Bizim adımıza faydalı bir kamp dönemi oldu. Genç arkadaşımız Onur'un dışında sakatlığın olmaması sevindirici. Kendisi de 1,5 ay sonra yeniden aramızda olacak. Takım olarak yeniden bir kaynaşma sağlandı. Hocamızın uygulamak istediği sistemin oturması adına ciddi çalışmalar yaptık ve istenilen düzeye geldiğimizi söyleyebilirim. İnşallah bu hazırlıkların faydalarını bizi bekleyen 17 haftalık lig maratonunda görürüz. Bunun için ilk adım Bucaspor ile deplasmanda oynayacağımız karşılaşma. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz."

Ligin ikinci yarısında oynayacakları her maçın final havası içerisinde geçeceğini, Bucaspora karşılaşmasınında bunun ilki olduğunu belirten Ömer Ali Şahiner, bu maçla ilgili şunları söyledi. "Puan olarak zirvenin gerisindeyiz. Son 4 maç oyun olarak iyi izlenimler verdik. Ama önemli olan bizi Süper Lig'e taşıyacak puanları toplamak. Beklentim, Bucaspor maçını kötü oynasak bile kazanırız ve yolumuza devam ederiz."

'Takım olarak hedeften koptuğunuzu düşünüyor musunuz?' şeklinde yöneltilen soruyu yanıtlayan Ömer Ali Şahiner, "Böyle bir şeyi kesinlikle düşünmüyoruz. Play-off içerisinde yer alacak 6.takım ile aramızda sadece 5, lider ile de 9 puan var. İki yıl önce 11 puan geriden gelip Süper Lig' yükselen takımın olduğunu herkes biliyor. Her an her şey olabilir. Bizim için önemli olan her maça ayrı ayrı iyi hazırlanıp puan kaybı yaşamamamız. Bucaspor, 1461 Trabzon, Gaziantep B.Ş.Bld.Spor ve Adana Demirspor ile oynayacağımız 4 maçı çok öenmli görüyorum. Bizim ligdeki durumumuzu bu takımlarla oynayacağımız maçların belirleyeceğini düşünüyorum. Bucaspor maçıyla iyi bir başlangıç yapar ve devamını da inşallah getiririz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri