Ölü Yunus Balığı Sahile Vurdu

Kartal Sahili’nde gezintiye çıkan bir grup öğrenci, kıyıya vuran yunus balığı buldu. Durumu polis ve belediye ekiplerine haber veren öğrenciler, iple bağladıkları yunusun kıyıdan uzaklaşmaması için dakikalarca uğraştı. Yunus balığının...

Kartal Sahili’nde gezintiye çıkan bir grup öğrenci, kıyıya vuran yunus balığı buldu. Durumu polis ve belediye ekiplerine haber veren öğrenciler, iple bağladıkları yunusun kıyıdan uzaklaşmaması için dakikalarca uğraştı. Yunus balığının bir süre önce öldüğü belirlendi.

Saat 11.00 sıralarında sahilde dolaşan bir grup öğrenci, Rahmanlar Mevkii’nde denizde sürüklenen yunus balığı gördü. Hemen suya giren bazı öğrenciler yunusu sürükleyerek kıyıdaki taşlara kadar getirdi. İple bağlanan yaklaşık 1.5 metre büyüklüğünde ve 200 kg ağırlığındaki yunusun kıyıdan uzaklaşması engellendi. Taşlara bağlanan yunusu gören bazı vatandaşlar da cep telefonlarıyla fotoğraf çekti. Olay yerine gelen deniz polisi kendilerini ilgilendirecek bir durum olmadığını belirterek durumu belediye ekiplerine haber verdi.

Bir süre önce öldüğü anlaşılan yunus balığının, belediye ekipleri tarafından denizden çıkartılacağı belirtildi CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri